Το Capitano.gr βαθμολογεί τους παίκτες του ΟΦΗ

08:45 | 11/03/2022

Η βαθμολογία των παικτών του Νίκου Νιόπλια μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας και πώς κρίνουν οι συντάκτες του Capitano.gr την απόδοση τους

Η κανονική σεζόν ολοκληρώθηκε και οι Σταύρος Καραΐνδρος και Γιάννης Χαμαλάκης... βγάζουν τη βαθμολογία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ. Οι MVP, οι απογοητεύσεις, οι ευχάριστες εκπλήξεις και οι... εξαφανισμένοι.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ (Δεν είχαν συμμετοχή Σωτηρίου, Σηφάκης, Μανδάς):

Γιάννης Χαμαλάκης:

Επασί (8): Σταθερός στα περισσότερα ματς που αγωνίστηκε (18), μεγάλες επεμβάσεις σε 3-4 εξ αυτών. Το Κόπα Άφρικα ανέδειξε το πόσο σημαντικός είναι στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Επασί (7): Στο top-5 των γκολκίπερ του εφετινού πρωταθλήματος, φάνηκε η απουσία του τις περίπου 40 μέρες που έλειψε για το Κόπα Άφρικα. Με Επασί και κανονική άμυνα πίσω ο ΟΦΗ ήταν σχεδόν απροσπέλαστος.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Βάτερμαν (5): Οδεύει προς τα 38, ένας έμπειρος τερματοφύλακας με παραστάσεις όμως φέτος δεν ήταν η χρονιά του. Τον βοηθάει το ύψος του στις ψηλές μπάλες όμως τα αντανακλαστικά του δεν του επιτρέπουν να παρουσιάζεται στο επίπεδο που θέλει.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Βάτερμαν (5): Σχετικά κακό πρωτάθλημα για τον Ολλανδό γκολκίπερ που έτσι κι αλλιώς γνώριζε ότι θα είναι πίσω από τον Επασί. Δεν έκανε κάμια σπουδαία εμφάνιση όταν βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια, δεν ενέπνεε ιδιαίτερη εμπιστοσύνη.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Γιάννης Χαμαλάκης:

Ουές (5): Δεν ήταν η χρονιά του. Έπαιξε λίγα ματς και σε αυτά δεν είχε την ορμή των προηγούμενων χρόνων, ο τραυματισμός του τον πήγε πίσω.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Ουές (5): Θα κριθεί του χρόνου. Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, έμεινε σε πολλά παιχνίδια εκτός και όταν επέστρεψε και χρησιμοποιήθηκε φάνηκε ότι του λείπει ο ρυθμός και να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Λυμπεράκης (-): O Νιόπλιας ''δεν τον βλέπει'', δεν δουλεύει με βάση το ταλέντο του. Μόλις 7' λεπτά στο ''Καραϊσκάκης'' σε όλη τη χρονιά. Δεν μπορεί να κριθεί.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Λυμπεράκης (-): Δεν έπαιξε, δεν κρίνεται. Πήρε τις ευκαιρίες στα φιλικά και δεν τις αξιοποίησε.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Πασαλίδης (6): Με πολύ καλές στιγμές κυρίως στο πρώτο μισό της σεζόν αλλά και κάποιες ανισορροπίες στο παιχνίδι του στη συνέχεια. Η πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού, παίκτης με προσόντα που αν αποκτήσει σταθερότητα θα γίνει πολύτιμος στο ρόστερ του ΟΦΗ

Σταύρος Καραΐνδρος:

Πασαλίδης (6): Οταν διώξει τελείως το άγχος του θα αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Με Βούρο και Γιαννούλη δίπλα του, όσες φορές είδαμε και τους τρεις μαζί, ήταν πολύ καλός.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Σελίμοβιτς (4): Ό,τι είχα να γράψω, το έγραψα από την αρχή για τον Βαχίντ και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Επιρρεπής στις γκάφες, πολύ μέτρια η χρονιά του, ακόμα και στο ματς που σκόραρε με τον Παναθηναϊκό ''κατάφερε'' να μην διακριθεί.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Σελίμοβιτς (5): Δεν έκανε κάτι για να ξεχωρίσει. Ήταν να φύγει, τελικά έμεινε, ο Νιόπλιας τον χρησιμοποίησε όταν τον χρειάστηκε, αλλά δεν έκανε κάτι για να πούμε ότι θα... λείψει όταν αποχωρήσει.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Μαρινάκης (6): Έπαιξε πολλά ματς, αξιόπιστη λύση στα δεξιά τουλάχιστον ανασταλτικά. Είναι αυτό που λέμε ''τίμιος'', η ταχύτητα του τον κάνει πολύτιμο στις διαγώνιες καλύψεις.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Μαρινάκης (7): Ποδοσφαιρικά τίμιος, ανασταλτικά δεν τα πήγε άσχημα, μπροστά όμως είναι το θέμα. Δεν μπορεί να βοηθήσει στις προωθήσεις του και πολλές φορές φαίνεται μέσα στο παιχνίδι ότι αυτό τον επηρεάζει. Έπαιξε χωρίς... ανταγωνισμό λόγω της απουσίας του Ουές, αλλά και με τον Ουές διαθέσιμο πάλι ο Μαρινάκης θα έπαιζε.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Βούρος (9): Με μικρή διαφορά από τον 2ο, ο MVP του ΟΦΗ. Βελτιώθηκε και εκτοξεύτηκε ανασταλτικά, καλός χαμηλά και ψηλά, σκόραρε 3 φορές ενώ μοίρασε και 2 ασίστ. Ο ηγέτης της άμυνας του ΟΦΗ, από τους καλύτερους αμυντικούς την σεζόν που μόλις τελείωσε. Ελάχιστα τα λάθη και οι κίτρινες που δέχτηκε.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Βούρος (9): Εξαιρετικός, ο MVP του εφετινού ΟΦΗ. Αρχοντικός, καθοδηγητής πίσω, μιλάει συνεχώς στους συμπαίκτες του, θα τους βάλει και τις φωνές αν το κρίνει απαραίτητο, βρίσκει και δίχτυα αν χρειαστεί. Τα κάνει όλα και συμφέρει. Ώριμος και έμπειρος, αξίζει να κληθεί στην Εθνική. Ο ΟΦΗ πρέπει να του επεκτείνει το συμβόλαιο και να "χτίσει" πάνω του την ομάδα των επόμενων ετών.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Διαμαντής (5): Με βάση τα όσα έκανε πέρυσι και την ποιότητα του, ο 22χρονος διεθνής αμυντικός δεν έκανε καλή σεζόν. Κάποια λάθη στην αρχή τον έριξαν ψυχολογικά, αγωνίστηκε 11 φορές.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Διαμαντής (5): Πισωγύρισμα σε σχέση με την περσινή σεζόν. Έχασε τη βασική του θέση στην ενδεκάδα, έπαιξε σε λιγότερα παιχνίδια από πέρυσι και πρέπει να πάρει ξανά τα πάνω του. Με μία κακή χρονιά δεν ήρθε το τέλος, στο χέρι του είναι το restart.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Γιαννούλης (6): Aποτέλεσε μια αξιόπιστη λύση στο κέντρο της άμυνας, έκανε καλύτερη χρονιά από πέρυσι, είχε κάποιους μικροτραυματισμούς. Από τους παίκτες που προσφέρουν στο γκρουπ και σε άλλους τομείς.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Γιαννούλης (7): Δεύτερη και τρίτη λύση ήταν ουσιαστικά στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά κάτι οι απουσίες, κάτι η εμπειρία του τον έφεραν στη βασική ενδεκάδα και δικαίωσε ουκ ολίγες φορές τον Νίκο Νιόπλια. Σταθερός, συνέθεσαν ένα αξιόπιστο δίδυμο με τον Πραξιτέλη Βούρο.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Κοροβέσης (6): Ξεκίνησε βασικός αριστερός μπακ όμως ο Μπαλογιάννης του ''έφαγε'' την θέση. Μόλις σε 4 ματς βασικός και συνολικά 7 στη σεζόν, ούτε κρύο - ούτε ζέστη.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Κοροβέσης (5): Έχασε τη θέση του από τον Μπαλογιάννη, δεν υπολογίζεται ως βασική λύση, έπαιξε μόλις 7 παιχνίδια συνολικά, δεν βοήθησε και δεν ξεχώρισε.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Μπαλογιάννης (7): Από τις εκπλήξεις στο φετινό ρόστερ. Ο Νιόπλιας τον καθιέρωσε ως αριστερό μπακ, βοήθησε με τα ανεβάσματα του και την γενικότερη σταθερή παρουσία του. Έχει δρόμο ακόμα, δεν κατέγραψε γκολ και ασίστ στα 22 ματς που έπαιξε.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Μπαλογιάννης (8): Επτά για τη συνολική του παρουσία και συν ένα για το γεγονός ότι τα έβγαλε εις πέρας σε μία θέση που δεν είναι η φυσική του. Έξυπνος ποδοσφαιριστής, έκανε ένα γεμάτο πρωτάθλημα και καθιερώθηκε ως αριστερό μπακ, από τους σταθερούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, αλλά και από αυτούς που... ανέδειξαν το κενό που έχει σε αυτή τη θέση η Κρητική ομάδα.

ΜΕΣΟΙ

Γιάννης Χαμαλάκης:

Νέιρα (7): Έπαιξε μόλις σε 17 ματς λόγω απουσίας (τραυματισμοί, κάρτες). Κουβάλησε στην αρχή τον ΟΦΗ στο σκοράρισμα (6 γκολ - 1 ασίστ), με εξαιρετικές στιγμές στα παιχνίδια, παίκτης - βαρόμετρο που όμως όσο περνούν τα χρόνια παίζει λιγότερα ματς.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Νέιρα (7): Από τους ποιοτικούς μέσους του ΟΦΗ, έκανε καλά παιχνίδια, ο Νιόπλιας τον διαχειρίστηκε άψογα για να τον έχει φρέσκο και ήταν δεδομένα από τους εφετινούς διακριθέντες.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Μπουζούκης (-): Ήρθε τον Ιανουάριο, έπαιξε μόλις 157 λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί. Παίκτης που τον πιστεύουν στον ΟΦΗ για την επόμενη σεζόν

Σταύρος Καραΐνδρος:

Μπουζούκης (-): Θα τον κρίνουμε του χρόνου με το καλό.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Ναμπί (6): Άτυχος την φετινή σεζόν, όταν ήταν έτοιμος έπεσε και πάνω σε παίκτες με φόρμα (Τοράλ, Γκαγιέγος) και δεν βρήκε ποτέ ρόλο στην φετινή σεζόν και έτσι παραχωρήθηκε στον Ατρόμητο. Άφησε το στίγμα του στον ΟΦΗ, όχι όμως φέτος.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Ναμπί (5): Δεν ήταν βασικός, το κατάλαβε και ο ίδιος. Χρειάζεται restart μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό και αυτό θα έρθει μόνο αν πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του. Φέτος θα τον θυμόμαστε για το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Γκαγέγος (8): Ο παίκτης που άλλαξε τα δεδομένα στα χαφ του ΟΦΗ την φετινή σεζόν. Κορυφαίος στα περισσότερα ματς, ανασταλτικά και επιθετικά, 2 γκολ-3 ασίστ και πολλά τρεξίματα στο κέντρο. Μαζί με τον Βούρο οι κορυφαίοι του γκρουπ. Βοήθησαν πολύ και τα στημένα χτυπήματα του για δημιουργία ευκαιριών.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Γκαγέγος (9): Από τους πιο ποιοτικούς χαφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ανεξάντλητες αντοχές, υψηλή ποιότητα, από τις καλύτερες μακρινές μεταβιβάσεις, εκ των κορυφαίων στα περισσότερα παιχνίδια του ΟΦΗ. "Πονάει" η απουσία του και εκτοξεύτηκε ο πήχης όσον αφορά στον αντικαταστάτη του. Μαζί με τον Βούρο ο Χιλιανός ήταν ο κορυφαίος του εφετινού ΟΦΗ.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Τοράλ (7): Ίσως ο παίκτης με την μεγαλύτερη ποιότητα. Από τα μέσα του Οκτωβρίου που ενσωματώθηκε για τα καλά στον ΟΦΗ, μαζί με τον Γκαγέγος άλλαξαν τα πάντα. Δημιουργικός, αρτίστας και με φαρμακερό αριστερό. Έπαιξε 17 ματς, σκόραρε 3 φορές, χωρίς ασίστ σύμφωνα με την στατιστική. Αν είναι υγιής, αποτελεί πολυτέλεια για τον Νίκο Νιόπλια.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Τοράλ (8): Παίκτης που γεμίζει γήπεδα. Χαίρεσαι να τον βλέπεις. Μοναδικό μειονέκτημα οι αντοχές του. Τρομερή ποιότητα, τρομερή αντίληψη στο γήπεδο. Με Μεγιάδο, Γκαγέγος, Νέιρα, ντε Γκουζμάν συνέθεσαν μία από τις καλύτερες μεσαίες γραμμές στο τρέχον πρωτάθλημα.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Στάικος (5): Επέστρεψε από μεγάλο τραυματισμό και αυτό από μόνο του είναι ένα καλό νέο για τον ίδιο. Έπαιξε λίγο (9 ματς - 170 λεπτά), δεν κατάφερε να δείξει κάτι, οριακα κρίνεται με βαθμό την βάση.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Στάικος (5): Επανήλθε από τον τραυματισμό του, χρησιμοποιήθηκε ως λύση στη διάρκεια των αγώνων, δεν ξεχώρισε, αλλά έχει άλλοθι.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Μεγιάδο (6): Έπαιξε 16 ματς, όλα βασικός. Όταν είναι καλά, ο Μεγιάδο είναι απαραίτητος. Έχει κάνει σπουδαία ματς φέτος, έτρεξε αρκετά αλλά και αυτός όπως και ο Νέιρα έχασαν πολλά ματς. Έκανε κάποιες λάθος μεταβιβάσεις που στοίχισαν βαθμούς.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Μεγιάδο (7): Με τον Γκαγέγος συνέθεσαν σούπερ δίδυμο. Χωρίς τον Χιλιανό ο Μιγκέλ Μεγιάδο έμοιαζε πολλές φορές να βγάζει ανασφάλεια. Δεν έκανε σούπερ πρωτάθλημα, αλλά δεν έκανε κακό. Δύναμη για τον ΟΦΗ στη μεσαία γραμμή, αλλά σε κάποια παιχνίδια έκανε το εύκολο λάθος.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Ντε Γκουζμάν (6): Δεν ξεκίνησε καλά την σεζόν, στη συνέχεια βρήκε ρυθμό και αποτέλεσε μια σταθερά. Μια ασίστ σε 19 ματς, νομίζω ότι περίμενε και ο ίδιος περισσότερα από τον εαυτό του.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Ντε Γκουζμάν (6): Τακτικά ήταν αυτό που ήθελε ο Νιόπλιας. Το καλύτερο εφετινό του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Δεν είναι φαντεζί ποδοσφαιριστής, αλλά κάνει αυτό που θέλει ο προπονητής. Ο ίδιος θέλει το γκολ, το έψαξε φέτος αρκετές φορές με κάποια σουτ (αβίαστα πολλά εξ αυτών).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Γιάννης Χαμαλάκης:

Λάμπρου (7): Έπαιξε τα περισσότερα ματς από κάθε άλλον στον ΟΦΗ (24, τα 22 ως βασικός). Πέτυχε 5 γκολ (1 ασίστ), με βασικό πλεονέκτημα το ένας - με - έναν, ξεκίνησε κάπως μαγκωμένα την σεζόν όμως στη συνέχεια αποτέλεσε βαρόμετρο στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Λάμπρου (7): Και επανέρχομαι: για να σε θυμάται ο κόσμος, πρέπει να σκοράρεις. Έκανε καλό πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ, θα μπορούσε και καλύτερο. Παίζει πάνω στη γραμμή, χρειάζεται να αλλάξει το ποδοσφαιρικό του στιλ, πάντως ήταν φιλότιμος και σίγουρα από τους πιο επικίνδυνους παίκτες του Ομίλου. Να διώξει από πάνω του τη νοοτροπία του "κάτι παραπάνω" στις φάσεις και να συγκεντρωθεί μέσα στο παιχνίδι χωρίς να αδικεί τον εαυτό του.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Φαν Ντάινεν (6): Αγωνίστηκε 19 φορές, παίκτης που δεν κατέγραψε ούτε ασίστ ούτε γκολ και αυτό είναι πρόβλημα για επιθετικό. Επαγγελματίας, μαρκάρει, βοηθάει το μπακ και αυτά είναι πιθανότητα τα καλύτερα στοιχεία του παιχνιδιού του.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Φαν Ντάινεν (5): Είτε ως αριστερό εξτρέμ είτε ως επιθετικός δεν βοήθησε. Φιλότιμος, έδωσε μάχες, αλλά γκολ δεν είχε που ήταν και το ζητούμενο. Τακτικά είναι σωστός, πολλές φορές κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά που είχε αφήσει ο Καστάνιος, αλλά ως επιμύθιο δεν τελείωσε τη σεζόν με θετικό πρόσημο.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Καμάου (5): Το εναρκτήριο ματς με τον Άρη δημιούργησε προσδοκίες, όμως ο Καμάου ουσιαστικά πέρα από το γκολ στο ΟΑΚΑ και μετρημένες καλές εμφανίσεις δεν είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν. Ανήμπορος να βοηθήσει στις κλειστές άμυνες, δεν είναι αποτελεσματικός, του αρέσει να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο αλλά και σε αυτό κάπως άγουρος.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Καμάου (4): Πρώτη χρονιά μακριά από την Αυστραλία. Το μοναδικό άλλοθι. Κατά τ' άλλα πρέπει να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, ειδικά στα τελειώματα. Φέτος δεν έκανε κάτι αξιοσημείωτο (θα τον θυμόμαστε για το γκολ της νίκης στο ΟΑΚΑ).

Γιάννης Χαμαλάκης:

Τσιλιανίδης (6): Παίκτης σημείο αναφοράς για τον Οργανισμό ΟΦΗ. Ο σοβαρός τραυματισμός δεν του επέτρεψε να παρουσιαστεί όπως θα ήθελε. Αρκετά ''βαρύς'' στις πρώτες εμφανίσεις του, ανέβαινε με τα ματς (14-2γκολ), highlight το γκολ νίκης απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Τσιλιανίδης (6): Κι αυτός θα κριθεί ουσιαστικά του χρόνου. Φέτος ήταν μία χρονιά προσαρμογής μετά το σοβαρό τραυματισμό και τη μακρά απουσία του. Σε κάποια ματς έδειξε τον παλιό καλό Τσιλιανίδη. Να είναι καλά και θα επανέλθει στα γνωστά του επίπεδα. Το έχει ανάγκη ο ίδιος, το έχει ανάγκη και ο ΟΦΗ.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Γιάννου (-): Έπαιξε μόλις 54 λεπτά, δεν υπολογιζόταν και αποχώρησε τον Ιανουάριο από τον ΟΦΗ.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Γιάννου (-): Το μόνο που θα θυμόμαστε εφέτος είναι ο επαγγελματισμός του. Έφυγε με καθυστέρηση 6 μηνών.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Γρίβας (5): Δεν βλέπω βελτίωση. Έπαιξε πέντε ματς μόλις πριν δοθεί δανεικός στην Καλαμάτα. Έχει ταλέντο αλλά θέλει δουλειά, έφτασε και στα 22 για να θεωρείται ταλέντο.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Γρίβας (4): Πέρασε και δεν ακούμπησε. Το καλοκαίρι όταν επιστρέψει από την Καλαμάτα θα πρέπει να επαναξιολογηθεί.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Φελίπε (7): Μπορεί να έπαιξε μόλις σε 6 ματς αλλά πρόλαβε να δείξει πράγματα. Σκόραρε τρεις φορές, ενεργητικός στα λεπτά που αγωνίστηκε και ένας παίκτης που αν ήταν από την αρχή στο ρόστερ, σίγουρα θα έγραφε αρκετά γκολ και θα βοηθούσε. Κλασικό φορ περιοχής.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Φελίπε (8): Έξι ματς, τρία τέρματα. Μία χαρά ευστοχία για έναν παίκτη που έδωσε στον ΟΦΗ ό,τι δεν έβρισκε στα προηγούμενα παιχνίδια: το γκολ. Μία χαρά την ξέρει τη θέση του επιθετικού, μία χαρά αυτοπεποίθηση και σωστές τοποθετήσεις έχει, τα "έβγαλε" τα λεφτά του όπως λέμε στην καθομιλουμένη. Εναν Φελίπε για τους χρόνου χρειάζεται ο ΟΦΗ.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Καστάνιος (4): Απογοήτευση. Έπαιξε σε 12 ματς αλλά δεν προσέφερε κάτι ουσιαστικό. Ξεκίνησε βασικός την χρονιά, έχασε ευκαιρίες, άφαντος σε πολλά ματς. Παίκτης που δείχνει ότι δεν μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο πλέον.

Σταύρος Καραΐνδρος:

Καστάνιος (3): Πήρε ευκαιρίες και μάλιστα πολλές. Δεν βοήθησε σε καμία περίπτωση τον ΟΦΗ στο επιθετικό κομμάτι, απογοήτευση μεγάλη, δεν δικαίωσε τις όποιες προσδοκίες. Αυτή η μεταγραφή όχι μόνο δεν βγήκε, αλλά πολλές φορές έφερνε και εκνευρισμό στον κόσμο. Το "χρυσό βατόμουρο" στο εφετινό πρωτάθλημα πηγαίνει στον Ολλανδό.

Γιάννης Χαμαλάκης:

Ντουρμισάι (7): Aν δεν ήταν αυτή η επέμβαση στους κοιλιακούς, ο Φιορίν θα ήταν κομβικός την φετινή σεζόν. Σπουδαίο ματς με τον Ατρόμητο. 20 ματς, 2 γκολ, 2 ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι. Ένας σέντερ φορ περιοχής που δεν ήταν σε κανένα ματς αρνητικός αλλά και σε λίγα έγινε παράγοντας του ματς. Τον πιστεύουν στον ΟΦΗ.

Ντουρμισάι (7): Άτυχος. Πάνω που βρήκε δύο γκολ, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, πάνω που "λύθηκε" και ο ΟΦΗ απέκτησε κανονικό φορ, έλειψε λόγω τραυματισμού και ουσιαστικά αυτό αποτέλεσε πισωγύρισμα. Μία χαρά την έχει τη θέση του φορ, αλλά του λείπει το γκολ για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Η πρώτη του χρονιά στον ΟΦΗ κλείνει θετικά, έχει την ευκαιρία στα πλέι άουτ να ξεμπλοκάρει και να πάρει ώθηση για την επόμενη. Να διώξει το άγχος που φορτώνει στις πλάτες του και θα ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.