Το χάρηκε ο Σίμος

12:58 | 30/05/2020

Αν εξαιρέσουμε μία δήλωσή του αναφορικά με τις αλλαγές που έγιναν από τη FIFA ελέω κορωνοϊού, η επαφή του Γιώργου Σίμου με τους δημοσιογράφους είχε διακοπεί λόγω της διαμορφωθείσας κατάστασης.

Το απόγευμα της Παρασκευής είχε την ευκαιρία να τα ξαναπεί μαζί τους, έστω από απόσταση. Μέσω της πρωτοποριακής συνέντευξης Τύπου που διοργάνωσε η ΠΑΕ -και αξίζουν συγχαρητήρια στο σχετικό τιμ της ομάδας- ο κόουτς του ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να ξαναμιλήσει και να απαντήσει, με άνεση και όρεξη, σε όλες μα όλες τις ερωτήσεις.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το χάρηκε. Ο Σίμος έδειξε ανυπόμονος για την επιστροφή στη δράση και ορεξάτος για τον ΟΦΗ των πλέι οφ, αλλά και της επόμενης περιόδου. Χαμογελαστός και ευγενέστατος, όπως πάντα, συνεπής σε όσα λέει και πιστεύει, συνομίλησε με τους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στα τρέχοντα ζητήματα και έδειξε να περνάει καλά.

Είναι αυτά τα πράγματα που μας έλειψαν ελέω καραντίνας. Που μπορεί να μοιάζουν ρουτινιάρικα, αλλά είναι στο αλατοπίπερο του ποδοσφαίρου. Ο Γιώργος Σίμος έκανε την Παρασκευή αυτό ακριβώς που λατρεύει: να μιλάει για ποδόσφαιρο. Μας έλειψε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σίμος «έπαιξε μπάλα» για 90 λεπτά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.