Το χειροκρότημα στο «αντίο» του ΠΟΑ

18:38 | 03/04/2022

Δύσκολες στιγμές στο Ατσαλένιο

Το τελευταίο του παιχνίδι στη Γ' Εθνική έδωσε το μεσημέρι της Κυριακής η ομάδα του ΠΟΑ, η οποία υποβιβάστηκε στο τοπικό.

Το συγκρότημα του Αναστασιάδη επικράτησε 2-0 του Γιούχτα και φεύγει με ψηλά το κεφάλι από την κατηγορία, με τον κόσμο να χειροκροτά τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Συγκεκριμένα, στο φινάλε του αγώνα με τον Γιούχτα, ο κόσμος χειροκρότησε θερμά τους «πράσινους» του Ατσαλένιου παρά τη δύσκολη στιγμή του υποβιβασμού και έδειξε πως στα εύκολα και στα δύσκολα θα είναι μαζί τους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.