Το deal για την επιστροφή του Μάνου

10:31 | 29/06/2019

Οι λεπτομέρειες της μεγάλης επιστροφής του Έλληνα επιθετικού στην ομάδα της καρδιάς του.

Ηταν δεδομένο ότι ο ΟΦΗ θα ασχολιόταν με την περίπτωση Μάνου. Δεν... ανακαλύπτουμε την Αμερική, αλλά είναι λογικό να απασχολήσει την κρητική ομάδα ένας ποδοσφαιριστής του επιπέδου του Έλληνα φορ, ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν τον υπολόγιζε. Γνωστός και αγαπητός στο Ηράκλειο, δεδομένη η αγωνιστική του αξία, δεδομένα και όσα έκανε φορώντας την φανέλα του ΟΦΗ.

Για να φτάσουμε, όμως, στο deal έπρεπε πρώτα να ξεκαθαριστεί η κατάσταση. Ο Μάνος επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά τον δανεισμό του στον ΠΑΣ Γιάννινα και ήλπιζε ότι ο Μαρτίνς θα του έδινε μία νέα ευκαιρία. Προπονήθηκε στο Ρέντη, αλλά δεν έπεισε τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Κάπου εκεί εμφανίστηκαν αρκετοί «μνηστήρες» για τον Ελληνα φορ, ο οποίος εξ αρχής προτιμούσε την επιστροφή του στον ΟΦΗ. Σε ένα γνώριμο περιβάλλον που ήξερε ότι θα βρει τις κατάλληλες συνθήκες. Πανιώνιος και Λαμία δεν τον ενθουσίαζαν, αλλά το θέμα ήταν ο Ολυμπιακός. Ούτε στον ΠΑΣ Γιάννινα τρελαινόταν να πάει, αλλά εκεί τον έστειλαν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο ΟΦΗ περιμένε να ξεκαθαριστεί η κατάσταση. Υπήρχαν φήμες ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τον άφηνε ελεύθερο, αλλά τελικά δεν έγινε. Ο Μάνος, ο οποίος έχει τριετές συμβόλαιο, θα κατέβει στο Ηράκλειο με τη μορφή δανεισμού, με τον Όμιλο να έχει την οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Οπως, δηλαδή, στην περίπτωση του Γιακουμάκη.

Ο Ολυμπιακός δεν τον άφησε τελικά ελεύθερο. Κάποιοι, από Ολυμπιακό μεριά, υποστηρίζουν ότι έχει θαυμαστές στον Πειραιά και ίσως με μια καλή χρονιά στον ΟΦΗ να επιστρέψει του χρόνου. Ο ίδιος έζησε ό,τι ήταν να ζήσει με τον Ολυμπιακό και τώρα είναι «τρελαμένος» για τη μεγάλη επιστροφή. Οι «ερυθρόλευκοι» άκουσαν την επιθυμία του και ο Μάνος κατεβαίνει στην Κρήτη για τον αγαπημένο του ΟΦΗ για να... συνεχίσει τη δουλειά που άφησε στη μέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιστρέφει στον ΟΦΗ ο Μάνος

Αυτοανακοινώθηκε ο Φερέιρα

«Φεύγει από τον ΟΦΗ ο Βέρα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.