Το δύσκολο έργο του ΟΦΗ για την επίθεση

ΟΦΗ

Η επιλογή του φορ δεν πρέπει να εμπεριέχει ρίσκο γιατί ο ΟΦΗ έχει ανάγκη από ένα καλό επιθετικό δίδυμο.

Ο Λουίς Φελίπε δεν βγήκε, όπως λέμε στην καθομιλουμένη. Η δεύτερη θητεία του στον ΟΦΗ δεν είχε σχέση με την πρώτη κι εύλογα η εικόνα που παρουσίασε έφερε απογοήτευση.

Μοιάζει σαν τη μέρα με τη νύχτα. Ο Βραζιλιάνος της πρώτης θητείας, ένας καθαρόαιμος γκολτζής, που ξελάσπωσε τον ΟΦΗ. Και ο Βραζιλιάνος της δεύτερης, σα να ήρθε... άλλος στο αεροδρόμιο.

Ο ΟΦΗ, λοιπόν, έχει βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Φελίπε, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Δύσκολο δεν είναι το «διαζύγιο», απογοητευτικό ναι, βάσει της εικόνας του και των προσδοκιών. Δύσκολο είναι ο ΟΦΗ να βρει έναν καλό επιθετικό που θα πλαισιώσει τον Ισέκα και θα δημιουργηθεί μία δυνατή γραμμή κρούσης.

Το δύσκολο δεν έχει να κάνει με την αγορά, η δεξαμενή είναι μεγάλη, ακόμα και στην Ελλάδα υπάρχουν αξιόλογες λύσεις. Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει επειδή πρόκειται για μία απαιτητική θέση και ο ΟΦΗ σε αυτή θέλει να ενισχυθεί για να βρει τα γκολ που χρειάζεται και που παράγουν το παιχνίδι του Δέλλα.

Για να σταματήσει η ξενέρα των φίλων του ΟΦΗ στις χαμένες ευκαιρίες και για να γίνει η Κρητική ομάδα «killer», χρειάζεται... ένας Φελίπε της πρώτης περιόδου.

Σε αυτή τη θέση η επιλογή πρέπει να είναι σωστή, μακριά από ρίσκο και ας είναι υπερβατική. Ο ΟΦΗ πρέπει να αποκτήσει ένα επιθετικό δίδυμο που θα «σηκώσει» την ομάδα και θα δώσει τις λύσεις που χρειάζονται.

Ουδείς μπορεί να κατηγορήσει τη διοίκηση επειδή αποκτήθηκε ο Φελίπε. Πολύ σωστά τον αγόρασαν, εκ των υστέρων γίνεται η κριτική. Ανάλογη κίνηση χρειάζεται, όχι για να πάει ο κόσμος στο αεροδρόμιο, αλλά για... να πάει στο «Γεντί Κουλέ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.