Το έκανε θρίλερ ο ΠΟΑ, αλλά προκρίθηκε

Η ομάδα του Ατσαλένιου πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο ΠΟΑ επικράτησε 3-2 στο Ατσαλένιο του ΑΟ Πηλίου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης!

Ο ΠΟΑ μπήκε στο ματς δυνατά και επιθετικά κυνηγώντας ένα γρήγορο γκολ. Αυτό το πέτυχε στο 15ο λεπτό ανοίγοντας το σκορ απέναντι στον ΑΟ Πυλίου. Συγκεκριμένα, ο Ολιβέιρα έκανε την σέντρα προς τον Καϊμακαμούδη και αυτός με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, έγιναν απειλητικοί, αλλά ο ΠΟΑ πήρε αμέσως τον έλεγχο και στο 37' έβαλε τις βάσεις για μία μεγάλη νίκη. Μετά απο εξαιρετική κάθετη πάσα του Σένκα, ο Μιγκέλ Ολιβέιρα πέρασε και τον τερματοφύλακα και δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να κάνει το 2-0.

Με την ίδια ορμή συνέχισαν οι «πράσινοι» και στο δεύτερο μέρος, μετατρέποντας το ματς σε τυπική διαδικασία. Στο 55' ο Πατινιώτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ καρδιοχτυπώντας τον ΠΟΑ, ο οποίος τελείωσε με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Ρουμπάκη με δεύτερη κίτρινη. Το ματς έγινε θρίλερ από το πουθενά, αλλά η ομάδα του Αναστασιάδη πήρε τη μεγάλη πρόκριση.

Η σύνθεση του ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Σαμουηλίδης, Ρουμπάκης, Τσιρούδης(46′ Βοργιάς), Σένκα(80′ Χατζηανδρέου), Καϊμακαμούδης(86′ Γιαλυτάκης), Κερμενίδης, Ολιβέιρα, Μειρέλες, Πατινιώτης, Αννιτσάκης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.