Το έξτρα κίνητρο του ΟΦΗ κρατάει από... πέρυσι!

22:07 | 28/11/2020

Ο ΟΦΗ κυνηγάει τη δεύτερη σερί νίκη για να βάλει τέλος σε ένα αρνητικό ρεκόρ

Το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής (17:00) στο «Γεντί Κουλέ» εκτός από τον δεδομένο βαθμολογικό στόχο της κρητικής ομάδας, έχει ακόμη ένα κίνητρο. Τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Αυτό από μόνο του δεν είναι το τόσο τρομερό κατόρθωμα για να χρειάζεται ειδικό θέμα, ωστόσο στην περίπτωση του ΟΦΗ είναι γιατί αγνοεί δύο σερί νίκες από το προηγούμενο πρωτάθλημα. Και μάλιστα, από τον πρώτο γύρο του προηγούμενου πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος έχει να κερδίσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια από τις νίκες επί του Αστέρα Τρίπολης και του Πανιωνίου στον περσινό α' γύρο. Στις 29 Σεπτεμβρίου ο ΟΦΗ επικράτησε 3-1 της αρκαδικής ομάδας στο «Γεντί Κουλέ» και την επόμενη αγωνιστική, 6 Οκτωβρίου, συνέτριψε 4-1 τον Πανιώνιο.

Από τότε έως σήμερα ο ΟΦΗ δεν έχει καταφέρει κάτι αντίστοιχο και ευελπιστεί να το πετύχει την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά την επιβλητική νίκη με 4-1 επί του Βόλου τη Δευτέρα, θέλει το τρίποντο με την ομάδα των Ιωαννίνων για να βάλει τέλος σε ένα αρνητικό σερί και φυσικά για να συνεχίσει την ανοδική του πορεία τόσο στο γήπεδο όσο και στη βαθμολογία της Super League.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.