Το ελληνικό τένις στα καλύτερά του!

12:39 | 18/05/2019

Το μεγάλο Σάββατο του ελληνικού τένις με τους Τσιτσιπά και Σάκκαρη να διεκδικούν την πρόκριση τους στους τελικούς.

Το ελληνικό τένις βρίσκεται σε ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και αυτή η επιτυχία έχει... ονοματεπώνυμο. Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη κρατούν ψηλά τη σημαία του αθλήματος και σήμερα ετοιμάζονται για ακόμα μία μεγάλη επιτυχία, διεκδικώντας την πρόκριση στους τελικούς της Ρώμης.

Στις 15:30 ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ραφαέλ Ναδάλ στον ημιτελικό του τουρνουά της Ρώμης, στην τέταρτη μονομαχία των δυο τους και τρίτη στο χώμα. Στο τελευταίο τους ραντεβού, πριν από μία εβδομάδα, ο Ελληνας τενίστας επικράτησε στα ημιτελικά του τουρνουά της Μαδρίτης του Ναδάλ και πέρασε στον τελικό κόντρα στον Τζόκοβιτς, από τον οποίο ηττήθηκε. Ο Ισπανός τενίστας αναζητά την εκδίκηση για εκείνη την ήττα, ενώ ο Τσιτσιπάς θέλει να ντουμπλάρει τις επιτυχίες και να αποδείξει σε όλους ότι εκείνη η νίκη δεν ήταν τυχαία.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 18:00 τη σκυτάλη παίρνει η Μαρία Σάκκαρη, η οποία μετά τη μεγάλη πρόκρισή της επί της Μλαντένοβιτς, θα τεθεί αντιμέτωπη με την Καρολίνα Πλίσκοβα με στόχο την πρόκριση στον τελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τις αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου

Ανατροπή και πρόκριση για Σάκκαρη!

Ο Φέντερερ... έστειλε τον Τσιτσιπά στα ημιτελικά!

Και τώρα Ναδάλ για τον Τσιτσιπά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.