Το ευχαριστώ και τα συγχαρητήρια του Β. Πλεσίτη

12:56 | 11/02/2018

Ευχαριστίες προς τους πρώην παίκτες του και συγχαρητήρια στους νυν, από τον Βασίλη Πλεσίτη.

Ο προπονητής της ομάδας Κ19 του Εργοτέλη, μετά τη λήξη του αγώνα με τους Κ19 του ΟΦΗ, ευχαρίστησε τους τελευταίους για την τιμή που του έκαναν πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ παράλληλα συνεχάρη και τους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη τους. 

Για την τιμή που του έγινε από την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, με την οποία πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα, ο Β. Πλεσίτης είπε: «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την ομάδα του ΟΦΗ για την τιμή προς το πρόσωπο μου και να τους πω ότι ήταν και για μένα ιδιαίτερα σημαντική η περσινή χρόνια ως προπονητής της νεοσύστατης ομάδας του ΟΦΗ (Κ19)».

Παράλληλα για τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι, επεσήμανε: « Επιτύχαμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο και πρέπει γι αυτό να συγχαρώ τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας. Συγχαίρω επίσης τους παίχτες του ΟΦΗ για την προσπάθεια  και το αθλητικό τους πνεύμα, σε ένα πραγματικό ντέρμπυ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θα συνεχίσουμε την καθημερινή μας δουλειά για την ατομική βελτίωση και  εξέλιξη των νεαρών παιχτών μας.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.