Το «ευχαριστώ» στη ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.

22:04 | 30/09/2018

Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των αθλουμένων στο κολυμβητήριο του «Λίντο» εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει την «ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε».

Και αυτό γιατί έκανε δεκτό το αίτημά του και ενέκρινε επιχορήγηση για τη μεταφορά νερού με βυτιοφόρα για το γέμισμα της πισίνας του ΕΑΚΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των αθλουμένων στο κολυμβητήριο του «Λίντο» αισθάνεται υποχρεωμένο να ευχαριστήσει και μέσω του τύπου την διοίκηση της «ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε» και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της κ. Ιωάννη Ξυλούρη για την βοήθεια τους προς τα παιδιά μας και το κολυμβητήριο Ηρακλείου. Επίσης τον δημοτικό σύμβουλο και μέλος του συλλόγου γονέων κ. Μηνά Καπετανάκη.

Μετά από αίτημά μας η διοίκηση της «ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε» ενέκρινε επιχορήγηση για τη μεταφορά νερού με βυτιοφόρα για το γέμισμα της πισίνας του ΕΑΚΗ για την ταχύτερη επαναλειτουργία της. Τέτοιες αποφάσεις τιμούν την διοίκηση της «ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε» το ενδιαφέρον της οποίας για την πρόοδο του υγρού στίβου της πόλης μας παραμένει αμείωτο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.