​Το ευχαριστώ της Αναγέννησης στον ΠΑΟΚ

09:08 | 25/03/2021

Με ανακοίνωση της η Αναγέννηση Ιεράπετρας ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚρουσώνα για τη νέα συνεργασία των δύο σωματείων, με αφορμή τον δανεισμό του Δημήτρη Χαραλαμπάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του ΠΑΟΚ Κρουσώνα !

Μια σημαντική συνεργασία, μια σχέση σεβασμού και μια βαθιά φιλία, θα ενώνει από σήμερα το σωματείο μας , με το σωματείο του ΠΑΟΚ Κρουσώνα. Ο πρόεδρος των Λιονταριών, το ΔΣ , το προπονητικό και τεχνικό team ευχαριστούν βαθύτατα το ΔΣ της ομάδας του Κρουσώνα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Κώστα Μπουμάκη και τον γενικό αρχηγό κύριο Λεμονάκη. Μια εξαιρετική συνεργασία, μια επικοινωνία , κατά την οποία φάνηκαν το ήθος και οι αξίες που πρεσβεύει η ομάδα του ΠΑΟΚ. Πάντα οι σχέσεις των δύο σωματείων ήταν άριστες, πλέον μετά από την καινούρια συνεργασία μας, έγιναν αδέλφια- σωματεία.

Ο πρόεδρος κ. Μπουνάκης , ένας εκπληκτικός άνθρωπος, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας και ο αθλητισμός, έδειξε με τα λόγια και τις πράξεις του, ότι η ομάδα και οι ιδέες του είναι παράδειγμα προς μίμηση. Μας δίδαξαν τι πρέπει να πρεσβεύει και τι σημαίνει ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Η στήριξή τους συγκινητική ! Και όμως υπάρχει και αυτή η πλευρά του αθλητισμού, η πλευρά της ανθρωπιάς, της εμπιστοσύνης , της συνεργασίας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.