Το «ευχαριστώ» της Δαμάστας

19:45 | 06/03/2020

Οι πρωταθλητές ευχαρίστησαν όλους όσοι τους συνεχάρησαν για την κατάκτηση του τίτλου της Α1 ΕΠΣΗ.

Η σχετική ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης, σύσσωμο το Δ.Σ. και όλη η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Δαμάστας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλα τα σωματεία, τους τοπικούς και αθλητικούς φορείς, τους παράγοντες των ομάδων, για τα συγχαρητήρια που μας απεύθυναν μετά την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου στην Α1 ΕΠΣΗ «Σκοράρουμε για Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ήταν πραγματικά συγκινητική για εμάς η καθολική αναγνώριση της προσπάθειάς μας και της πανάξιας κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος.

Ποτέ δεν έχει καταγραφεί στην ιστορία του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου ένα σωματείο να κατακτά τον τίτλο και να σπεύδουν άπαντες να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συγχαρητήρια. Αυτό το γεγονός μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το όραμά μας για την Δαμάστα, ένα όραμα που απηχεί και στο σύνολο του ποδοσφαίρου και στα αθλητικά δρώμενα του τόπου. Μας γεμίσει συγκίνηση αλλά και ευθύνη για το μέλλον…

Η φιλοσοφία μας για ποδοσφαιρικό πολιτισμό, αγώνες γιορτή, φιλοξενία και ευ αγωνίζεσθαι, βλέπουμε ότι όχι απλά γνωρίζει ανταπόκριση αλλά όλο και περισσότερα σωματεία ακολουθούν αυτό τον δρόμο που κάνει το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο ξεχωριστό.

Σας ευχαριστούμε θερμά!».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.