Το «ευχαριστώ» της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης στον Αρναουτάκη

18:57 | 27/07/2021

Για τη στήριξη του στους αθλητές-τριες του νησιού.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης με επιστολή της ευχαρίστησε την Περιφέρεια και τον Σταύρο Αρναουτάκη, που κάλυψαν σημαντικό μέρος των εξόδων μετακίνησης, μέσω των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και των οδικών μετακινήσεων στους αθλητές και στις αθλήτριες, που συμμετείχαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2021.

Αναλυτικά: «Κύριε Περιφερειάρχη,

Μετά την ολοκλήρωση της διεξαγωγής των πανελλήνιων πρωταθλημάτων στίβου του 2021, η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης και συνολικά ο κόσμος του στίβου της Κρήτης, αθλητές - αθλήτριες, προπονητές - προπονήτριες, εκπρόσωποι σωματείων, κριτές και οι οικογένειες των αθλητών μας, ευχαριστούν για μια ακόμα φορά την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη που έδωσαν τη δυνατότητα και τις ευκαιρίες σε όλους τους προκριθέντες αθλητές - αθλήτριές μας να αγωνιστούν στα πανελλήνια πρωταθλήματα, καλύπτοντας σημαντικό μέρος των εξόδων μετακίνησης μέσω των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και των οδικών μετακινήσεων.

Η αγωνιστική παρουσία των αθλητών - αθλητριών και σωματείων μας, με τη δική σας συμβολή και υποστήριξη, ήταν ιδιαίτερη επιτυχημένη για μια ακόμα χρονιά, με σημαντικές επιτυχίες τόσο σε ατομικό επίπεδο με πανελλήνιες νίκες, προκρίσεις στις εθνικές μας ομάδες και εξαιρετικές προσωπικές επιδόσεις, όσο και σε επίπεδο βαθμολογικών επιτυχιών των σωματείων μας οι οποίες τα κατατάσσουν μεταξύ των καλυτέρων ελληνικών σωματείων το 2021».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.