Το «ευχαριστώ» των Χανίων στον Ιωνικό και η σημαία του Εργοτέλη

SMS
11:37 | 25/09/2023

H μεγάλη νίκη των Χανίων στη Νίκαια, η ανακοίνωση και η ανάρτηση του Γιώργου Βρέντζου

Μια σπουδαία νίκη πέτυχε στην πρεμιέρα η ομάδα των Χανίων.Το σύνολο του Γιάννη Ταουσιάνη επικράτησε με το εμφατικό 3-0 στη Νίκαια του Ιωνικού, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και έστειλε μήνυμα προς όλους ότι φέτος θα πρωταγωνιστήσει. Μετά το φινάλε του αγώνα, η κρητική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας προσωπικά τον πρόεδρο του Ιωνικού Γιάννη Τσιριγώτη, πρόεδρο του Ιωνικού ενώ ο εξωδιοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Γιώργος Βρέντζος ανήρτησε φωτογραφία με μια σημαία του Εργοτέλη έξω από το γήπεδο, για όλα όσα έγιναν πριν λίγα χρόνια και την αξέχαστη ''σφαγή'' της ομάδας του Ηρακλείου από τον Φωτιά, αποτέλεσμα που στέρησε τις πιθανότητες ανόδου στη Superleague.

Η ανακοίνωση των Χανίων

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ και προσωπικά τον Πρόεδρο, Γιάννη Τσιριγώτη, καθώς και τον υπεύθυνο ασφαλείας, Γιώργο Πέτρου, αλλά και τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας της Νίκαιας, για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή και στη διοίκηση της ομάδας μας. Επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε στα Χανιά. Ελπίζουμε ότι ο σημερινός αγώνας θα αποτελέσει την αρχή μιας πολύ καλής σχέσης σε όλα τα επίπεδα μεταξύ των δύο συλλόγων. Ευχόμαστε στον Ιωνικό καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά την Ελληνική Αστυνομία και προσωπικά τον Αστυνομικό Διευθυντή και επικεφαλής των μέτρων τάξης του σημερινού αγώνα, Νικόλαο Ζερβακάκο, για την προστασία που παρείχαν στα μέλη της αποστολής, στη διοίκηση και στους προσκεκλημένους μας.

Ευχαριστούμε, τέλος, τους παρατηρητές της Super League 2, Γιώργο Σπηλιόπουλος, Αντώνη Βαπόρη και Νίκο Καψάλη για τη σημαντική συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.