Το «φαινόμενο» Χάαλαντ

07:42 | 19/02/2020

Ο 19χρονος Νορβηγός έφτασε τα 10 στο σύνολο φέτος ενώ έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που σκοράρει με δύο διαφορετικές ομάδες την ίδια σεζόν.

Mετά το χατ τρικ που έκανε στο ντεμπούτο του στη Bundesliga με τη φανέλα της Ντόρτμουντ ο Έρλινγκ Χάαλαντ στην πρώτη του εμφάνιση με τους βεστφαλούς στο Champions League σημείωσε δύο τέρματα, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, 2-1 επί της Παρί, και συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ο 19χρονος Νορβηγός με τα κατορθώματα του έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα τη φετινή σεζόν και να αφήσει στη σκιά του παίκτες όπως ο Ρονάλντο, ο Μέσι, ο Νεϊμάρ και αρκετοί μεγάλοι αστέρες του Champions League.

Μετά τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Χάαλαντ έκανε τρία ακόμη ρεκόρ. Έγινε ο πρώτος παίκτης της Ντόρτμουντ που σκόραρε στο ντεμπούτο του στο Champions League, στη Bundesliga και στο Κύπελλο Γερμανίας και ο πρώτος παίκτης κάτω των 20 που πέτυχε 10 γκολ σε μια σεζόν στο Champions League. Ενώ έγινε και ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκόραρε με δύο διαφορετικές ομάδες στην ίδια σεζόν στο Champions League.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ατλέτικο και Ντόρτμουντ πήραν το προβάδισμα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.