​Το «Γεντί Κουλέ», οι αποχωρήσεις, οι Ακαδημίες και ο κόσμος

ΟΦΗ

Ξεκάθαρος και αποκαλυπτικός ο Μηνάς Λυσάνδρου για τα τρέχοντα ζητήματα του ΟΦΗ. Τι είπε για τις σχέσεις με τον κόσμο.

Για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας του ΟΦΗ αναφέρθηκε ο Μηνάς Λυσάνδρου στη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους την Τετάρτη, στον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει και στους στόχους αυτής που έρχεται.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου έδωσε τη μεγάλη είδηση -που ήταν και ό,τι σημαντικότερο ειπώθηκε- που αφορά το «Γεντί Κουλέ» και τις προσπάθειες για να γίνει η ιστορική έδρα του ΟΦΗ κατηγορίας 4. Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα του Λουίζ Φελίπε, τονίζοντας τις δυσκολίες, αλλά ξεκαθάρισε πως η ΠΑΕ θα κάνει ό,τι μπορει για να τον κρατήσει, προφανώς με μίας νέας μορφής δανεισμό.

Για τον Πραξιτέλη Βούρο δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη παρά μόνο η επιβεβαίωση πως γίνονται οι απαιτούμενες διεργασίες για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών (το συμβόλαιό του λήγει το 2023) και μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη.

Για τις αποχωρήσεις, τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί και επίσημα το τέλος της συνεργασίας με τον Λουκ Καστάνιος και δεδομένο πλέον είναι πως θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις, καθώς είναι πολύ πιθανό να φύγουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια.

Σημαντική η αναφορά και για τις σχέσεις της ΠΑΕ με τον κόσμο και την απόσταση που έχει δημιουργηθεί: «Θα ασχοληθούμε πολυεπίπεδα και ολιστικά. Να χτίσουμε το κενό αλλά έχει σημασία ποιοι θα αρχίσουν το χτίσιμο. Είναι στόχευση μας και είναι από τις σημαντικότερες. Πρέπει να έχουμε προσανατολισμό για να γίνει ο κόσμος πιο ζεστός και ενεργός», τόνισε μεταξύ άλλων.

Τέλος, ο κ.Λυσάνδρου αποκάλυψε πως ο ΟΦΗ θα δημιουργήσει ένα δίκτυο ακαδημιών. Συγκεκριμένα, θα δημιουργήσει μία ακαδημία στο Ηράκλειο και άλλη μία στην Αθήνα. Προφανώς οι Ακαδημίες θα είναι υπό την επίβλεψη του ΟΦΗ και των επικεφαλής, θα λειτουργούν με το σήμα και τις εμφανίσεις της Κρητικής ΠΑΕ και θα ανήκουν φυσικά στον σύλλογο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.