"Το Γεντί Κουλέ πρέπει να ξαναγίνει έδρα"

17:30 | 30/09/2018

Η άποψη αναγνώστη στο Capitano.gr σχετικά με τον ΟΦΗ και τη χαμένη δυναμική της έδρας του. Στείλτε κι εσείς το σχόλιό σας.

Θα αφήσω στην άκρη τη γκρίνια για τους ποδοσφαιριστές και τον Νίκο Παπαδόπουλο. Εξάλλου είναι γνωστή η συνήθεια του Ελληνα να γίνεται προπονητής του... καναπέ.

Εγώ θέλω να σταθώ σε κάτι άλλο που μου άφησε από την ήττα από την ΑΕΚ. Το Γεντί Κουλέ σαν έδρα.

Είμαι παλιός ομιλίτης, έχω ζήσει το "σπίτι" μας στις μεγάλες στιγμές, ακόμα και όταν η ΟΦΑΡΑ ήταν στα κάτω της. Δυστυχώς, με πόνο καρδιάς το λέω, δεν μοιάζει πλέον με την καυτή έδρα του παρελθόντος. Που έμπαινε ο αντίπαλος και του "κόβαμε" τα πόδια.

Ο ΟΦΗ έχει αγωνιστικά προβλήματα, κάποια στιγμή θα πάρει τα πάνω του, αλλά μέχρι τότε θεωρώ ότι η έδρα πρέπει να "μιλήσει". Να ξαναγίνει το κολαστήριο για κάθε αντίπαλο. Ισως έτσι σπρώξουμε τους παίκτες και έρθουν τα αποτελέσματα.

Κατά τ' άλλα, ψυχραιμία. Η γκρίνια είναι πάντα κακός σύμβουλος.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

ΟΦΗ στα εύκολα, ΟΦΑΡΑ στα δύσκολα!

Μ.Γ.

αν θέλετε κι εσείς να στείλετε το σχόλιό σας ή την παρατήρησή σας για κάτι που σας απασχολεί και είναι άξιο σχολιασμού, μπορείτε να το κάνετε στο inbox του Capitano.gr στο facebook ή στο e-mail: info@capitano.gr. Tα κείμενα θα δημοσιεύονται στη σχετική στήλη "Inbox" χωρίς να δημοσιεύονται τα ονοματεπώνυμα των αναγνωστών, εκτός αν επιθυμούν οι ίδιοι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.