Το ιδιαίτερο μήνυμα του Σίμου στους παίκτες στα αποδυτήρια

22:21 | 10/08/2020

Η ατάκα για την αύρα των αποδυτηρίων του ΟΦΗ και το καλωσόρισμα στους νέους

Πριν από την πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν το απόγευμα της Δευτέρας στο ΒΑΚ, ο Γιωργος Σιμος μιλησε στους παικτες και αφου πρώτα καλωσόρισε τους νέους, ειπε μεταξύ αλλων:

«Το πιο σημαντικό να γνωρίζετε, κυρίως τα καινούργια παιδιά, είναι ότι εδώ υπάρχει μια συνεργασία, η οποία είναι "χτισμένη" πάνω σε αμοιβαίο σεβασμό και εμπιστοσύνη και έχει να κάνει κυρίως με ανθρώπινες σχέσεις.

Μέσα από όλα αυτά ο καθένας ψάχνει να βρει τα όριά του και να τα ξεπεράσει, δίνοντας και παίρνοντας συναισθήματα ο ένας από τον άλλον. Το πιο σημαντικό, κάτι που είπαμε και πέρυσι, είναι ότι αυτά τα αποδυτήρια, όπως και του γηπέδου, έχουν μια διαφορετική αύρα. Το γνωρίζετε οι παλιοί, θα το νιώσετε και οι νέοι. Αυτό έχει δημιουργηθεί εδώ και δεκαετίες, γι’ αυτό η ομάδα έχει μια ιστορία, την οποία συνεχίζετε εσείς.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη δυναμη αυτής της ομάδας. Γνωρίζετε ότι η ντρίμπλα, η πάσα, τα ποσοστά, οι άμυνες, οι επιθέσεις, τα γκολ είναι σημαντικά στο ποδόσφαιρο, αλλά χωρίς αυτό δεν υπάρχει τίποτα από όλα τα προηγούμενα.

Για όλα τα ποδοσφαιρικά, έχουμε μέρες να τα συζητήσουμε. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην «πρώτη» ο Μπούσης

«Κλικ» από το ΒΑΚ

Οι δηλώσεις του Σίμου

Οι δηλώσεις του Βούρου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.