Το «κακό» πρώτο ημίχρονο

SMS
11:34 | 05/10/2018

Τα αποτελέσματα του ΟΦΗ διαμορφώνονται από το πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Ηρακλείου δεν έχει ακόμη καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στη Super League και αυτό σ’ ένα σημαντικό βαθμό οφείλεται στο γεγονός πως ο Όμιλος δεν έχει μπορέσει να βγάλει… αντίδραση σε κανένα από τα ματς που έχει δώσει.

Δεν είναι, εξάλλου, τυχαίο το γεγονός πως σε όλες τις αναμετρήσεις το τελικό αποτέλεσμα έχει διαμορφωθεί από το πρώτο κιόλας μέρος. Στο 45’ στη Ν. Σμύρνη το σκορ ήταν 2-2, όπως και έληξε τελικά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Στις ήττες, τώρα, από Παναιτωλικό, ΠΑΟΚ, Ξάνθη και ΑΕΚ, οι «ασπρόμαυροι» έχαναν από το πρώτο ημίχρονο και σε καμία απ’ αυτές τις συναντήσεις το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου δεν μπόρεσε να… επιστρέψει στον αγώνα. Είτε ισοφαρίζοντας, είτε κάνοντας την ανατροπή.

Έχει, έτσι, ενδιαφέρον πως θα παρουσιαστεί ο ΟΦΗ την Κυριακή (07/10) στην Λαμία και αν δείξει διαφορετική νοοτροπία. Και αυτό γιατί ακόμη κι όταν έχει προηγηθεί, όπως στο ματς με το «δικέφαλο» του βορρά, αλλά και με τους «πάνθηρες», δε διατήρησε το υπέρ του προβάδισμα. Από τα 13 τέρματα, τέλος, που έχει παθητικό έως τώρα, ο Όμιλος έχει δεχτεί τα 9 στο α' μέρος.  

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.