Το καλεντάρι του ΟΦΗ

21:26 | 17/06/2020

Πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα του Ομίλου, μετά και τις σημερινές ανακοινώσεις της UEFA.

Η κατάσταση έχει ξεκινήσει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει, καθώς ο κορωνοϊός έφερε άλλα δεδομένα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Τα πάντα πήγαν πίσω, όμως σταδιακά επιχειρείται η επιστροφή στην κανονικότητα, έστω και αν υπάρχουν στοιχεία και αποφάσεις, οι οποίες διαφοροποιούν την κατάσταση, σε σχέση με το παρελθόν.

Η ουσία, πάντως, είναι πως υπάρχει πλέον μια εικόνα, αναφορικά με τη διεξαγωγή των διοργανώσεων της τωρινής, αλλά και της επόμενης περιόδου.

Στον ΟΦΗ το ενδιαφέρον για την αποκάλυψη του πλάνου της UEFA ήταν τεράστιο, από τη στιγμή που οι «ασπρόμαυροι» θα πάρουν μέρος στο Europa League της νέας σεζόν.

Ήξεραν, μάλιστα, πως θα μπουν στους αγώνες από τον δεύτερο προκριματικό γύρο, ωστόσο από σήμερα γνωρίζουν κιόλας και τις ακριβείς ημερομηνίες.

Ο Γιώργος Σίμος και οι συνεργάτες του, επομένως, μπορούν πλέον ν’ αρχίσουν ν’ οργανώνουν το πλάνο τους σε πιο στερεές βάσεις.

Βάσει των δεδομένων και εφόσον δεν υπάρξουν άλλες αλλαγές, ο ΟΦΗ θα έχει ολοκληρώσει την παρουσία του στα πλέι οφ μέχρι και τις 19 Ιουλίου.

Οι διακοπές των ποδοσφαιριστών αναμένεται να είναι πιο σύντομες, αφού σε λιγότερο από δύο μήνες θα ξεκινήσουν και οι επίσημες αναμετρήσεις ενόψει της νέας χρονιάς για τους «ασπρόμαυρους».

Η ομάδα του Ηρακλείου ρίχνεται στη «μάχη» Europa League στις 17 Σεπτεμβρίου και μέσα από νοκ-άουτ ματς θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, βέβαια, ενδεχομένως να μην είναι και το πρώτο επίσημο της ερχόμενης σεζόν, καθώς λίγο νωρίτερα δεν αποκλείεται να έχει κάνει πρεμιέρα και η Super League 1.

Πριν τον Σεπτέμβριο, βέβαια, δε θα υπάρξει δράση. Και αυτό γιατί η UEFA θέλει καλεντάρι με αγώνες Εθνικών τον Σεπτέμβριο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως πρωταθλήματα σαν το ελληνικό μπορούν να αρχίσουν από τις 12 Σεπτεμβρίου και μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με κλήρωση η έδρα για το νοκ-άουτ ματς του ΟΦΗ

Europa League: Σε νοκ άουτ ματς ο ΟΦΗ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.