Το κάλεσμα του Μπουρούση μέσω του Capitano.gr

14:06 | 20/02/2019

Τι δήλωσε ο Ελληνας διεθνής σέντερ στο Capitano.gr για τον κόσμο της Κρήτης και το ματς της Πέμπτης.

Το ματς της Πέμπτης στα Δύο Αοράκια κόντρα στη Γεωργία (20:30) θεωρείται (και είναι) τυπικής διαδικασίας, αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ήδη προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει κίνητρο τόσο για την Εθνική μας ομάδα όσο και για τον κόσμο της Κρήτης και δη του Ηρακλείου για να βρεθεί στα Δύο Αοράκια.

Οπως τόνισε και ο Γιάννης Μπουρούσης, μέσω του Capitano.gr, ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι μία γιορτή και όλοι οι διεθνείς θέλουν τη νίκη για να την αφιερώσουν στους φιλάθλους της Κρήτης.

«Πραγματικά ευχαριστούμε τον κόσμο της Κρήτης. Είναι εντυπωσιακή η στήριξή τους. Τον καλούμε στο γήπεδο την Πέμπτη, θέλουμε να γίνει μία γιορτή, να κερδίσουμε για τον κόσμο. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά είναι μία ευκαιρία να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Να τους αφιερώσουμε τη νίκη, την αξίζουν», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του «Μπουρού», ο οποίος, μαζί με άλλους διεθνείς, έδωσε το παρών στην κλήρωση του Παγκοσμίου U19 που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τους ομίλους του Παγκοσμίου U19

Η ομιλία του Γιώργου Βασιλακόπουλου

Το... τρολάρισμα του Βασιλακόπουλου στον Μπουρούση

Και ο ΟΦΗ στην κλήρωση του Παγκοσμίου U19

Η μπηχτή του Βασιλακόπουλου για τα τελευταία γεγονότα

Η... κρητική συνάντηση Μαυροειδή-Αρναουτάκη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.