Το κάλεσμα του Ζλατιλίδη

10:18 | 01/12/2019

Το βόλεϊ του ΟΦΗ, "καθάρισε" την Ελπίδα Αμπελοκήπων με 3-0 σετ στο "παλατάκι" του ΒΑΚ και πλέον πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο δυνατό ντέρμπι με τον Φοίνικα Σύρου και πάλι εντός έδρας την επόμενο αγωνιστική.

Αναλυτικά οι αναφορές που έγιναν στην συνέντευξη τύπου, μετά τη νίκη του ΟΦΗ με 3-0 σετ επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων:

 Δημήτρης Ζλατιλίδης (προπονητής ΟΦΗ): Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ελπίδα είναι νεοφώτιστη όπως και εμείς και έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία το παιχνίδι. Αυτό μας βάρυνε αρκετά. Είχαμε την ευτυχία να έχουμε καλή υποδοχή και ένα υψηλό ποσοστό στην επίθεση. Είμαι ευχαριστημένος.

Θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Ευχαριστώ τους αθλητές μου γιατί είναι συγκεντρωμένοι καθημερινά. Ευελπιστώ σε καλά αποτελέσματα και να μπορέσουμε να πάμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται.

Τον κόσμο θα τον φέρουμε στο γήπεδο με τις εμφανίσεις μας. Μας βοηθάει και θα συνεχίσει να το κάνει. Οσο εμείς είμαστε σοβαροί και έχουμε καλά αποτελέσματα, τόσο περισσότερος κόσμος θα έρχεται στο γήπεδο. Εγω θα συνεχίσω να τους καλώ, να έρθουν, για να μας δώσει τη δύναμη του και να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά".

Γιάννης Ρουμελιώτάκης (ακραίος ΟΦΗ): Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και σε όλο το τιμ. Δείξαμε την κατάλληλη σοβαρότητα, που έπρεπε. Είμαστε δυο νεοφώτιστοι, εκμεταλευτήκαμε την έδρα μας. Κρατήσαμε καλά την υποδοχή και δώσαμε πλεονέκτημα στον πασαδόρο να έχει καλύτερη ανάπτυξη. Θα το χαρούμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τη Σύρο, που είναι πολύ καλή ομάδα. Είμαστε και εμείς καλή ομάδα και πιστεύω θα γίνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Καλώ τον κόσμο να είναι μαζί μας το επόμενο Σάββατο και να μας βοηθήσει. Ο ΟΦΗ είναι νεοφώτιστος και θέλει υπομονή. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πολύ μεράκι.

Εγώ προσωπικά είμαι απο το Ηράκλειο και ήρθα φέτος στην ομάδα για να τη βοηθήσω και στηρίξω την προσπάθεια του ΟΦΗ και του κ. Δανδάλη που ελιναι τόσα χρόνια στο σύλλογο, τον στηρίζει και τον αγαπάει. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Κάναμε μια καλή νίκη, πήραμε τρείς βαθμούς, πάμε λίγο πιο ψηλά και θα κοιτάξουμε πλέον βήμα-βήμα να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Οτι καλύτερο έρθει θα το πάρουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Ελπίδα Αμπελοκήπων 3-0

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.