Τo κέντρο η δύναμη του!

ΟΦΗ

Οι επιστροφές των Μεγιάδο, Ναμπί και Τοράλ δίνουν τρομερή ποιότητα στα χαφ του ΟΦΗ.

Ο Όμιλος προσπαθεί να επιστρέψει σε αγωνιστική… κανονικότητα, αφού οι απουσίες το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετές.

Σιγά-σιγά, βέβαια, οι επιλογές αυξάνονται και πάλι για τον Νίκο Νιόπλια, ο οποίος βρίσκεται πλέον στην ευχάριστη θέση να έχει περισσότερες λύσεις για τον καταρτισμό των πλάνων του.

Υπάρχει, δηλαδή, ποικιλία και ο Μακεδόνας προπονητής δε θα έχει σίγουρα εύκολο έργο στο να μοιράσει τους χρόνους κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Στο πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος οι Νέιρα, Γαγιέγος και ντε Γκουζμάν συνέθεσαν μια αρκετά καλή μεσαία γραμμή, που είχε αποκτήσει «χημεία», ενώ βοηθητικό ρόλο παρείχε ο Σελίμοβιτς, αν και η φυσική του θέση είναι στα στόπερ.

Διαθέσιμοι, ωστόσο, είναι ξανά οι Μεγιάδο, Ναμπί και Τοράλ, στοιχείο που αποδεικνύει ότι ο συναγωνισμός για τη φανέλα του βασικού θα είναι μεγάλη, ενώ δε θ’ αργήσει η στιγμή που θα βρεθεί και πάλι στις επάλξεις και ο Στάικος.

Τα χαφ είναι καλά «θωρακισμένα», υπάρχει βάθος και ταλέντο στο κέντρο και είναι ξεκάθαρο ότι όποιο κενό δημιουργείται, μπορεί να καλυφθεί.

Μέσα στη χρονιά είναι σίγουρο ότι θα προκύψουν προβλήματα, όμως ο Νιόπλιας μπορεί να έχει… ήσυχο το κεφάλι του.

Έτσι κι αλλιώς την τρέχουσα περίοδο παρατηρείται μια πληρότητα στο ρόστερ του ΟΦΗ, αλλά στη μεσαία γραμμή διαθέτει την περισσότερη δύναμη.

Κάθε παίκτης έχει φυσικά τα δικά του «συν» και «πλην», ωστόσο σχηματίζουν ένα εξαιρετικό «πακέτο», που ζηλεύουν πολλές ομάδες της Super League 1.

Ο Όμιλος, πάντως, οφείλει να φτιάξει την κατάλληλη ισορροπία συνολικά και να ομορφύνει την εικόνα του, για να μπορέσει να βελτιώσει τη συγκομιδή, όπως και τη θέση του στη γενική κατάταξη.

Οι προϋποθέσεις υπάρχουν, το κλίμα είναι ευνοϊκό και οι «ασπρόμαυροι» έχουν χωρίς την παραμικρή αμφιβολία τις ικανότητες να βγάλουν περισσότερα πράγματα στο χορτάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνέντευξη του Ντουρμισάι στο Capitano.gr

Τέλος ο Τσινός από τον ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ γίνεται... κανονικός


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.