Το κρητικό ποδόσφαιρο πενθεί για τον Νίκο Γιαλαμά

21:30 | 09/09/2020

Μεγάλη θλίψη για τον άδικο χαμό του.

Η είδηση του θανάτου του Νίκου Γιαλαμά στα 49 του χρόνια «βύθισε» στο πένθος το κρητικό ποδόσφαιρο.

Ο εκλιπών ήταν ένας από τα καλύτερα παιδιά του χώρου και με τον χαρακτήρα και το ήθος του έγινε ιδιαίτερα αγαπητός.

Στο άκουσμα, έτσι, του χαμού του άπαντες ήθελαν να του πουν «αντίο» και να συλλυπηθούν τους οικείους του σ’ αυτές τις πραγματικά δύσκολες στιγμές. Ορισμένες από τις συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ: «Αυτές τις στιγμές τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν συναισθήματα. Για την οικογένεια του ΟΦΗ, ο αναπάντεχος χαμός του Νίκου Γιαλαμά δεν μπορεί να αποτυπωθεί με λέξεις. Δεν μπορεί να εξηγηθεί και φυσικά δεν μπορεί να ξεπεραστεί.

Ο Νίκος ήταν μέλος της οικογένειας μας, άνθρωπος δικός μας και μια προσωπικότητα απόλυτα συνυφασμένη με την ομάδα μας. Έζησε μεγάλες ευρωπαϊκές και ελληνικές στιγμές, όντας μέλος της ποδοσφαιρικής παρέας από την Κρήτη που χειροκρότησε όλη η Ελλάδα τη δεκαετία του ’90 και το “αντίο” στον φίλο μας θα είναι για πάντα ένα σφίξιμο στην καρδιά».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ: «Καλό ταξίδι Νικόλα!

Καλές αποκρούσεις στην γειτονιά των Αγγέλων! Καλό Παράδεισο!»

Η οικογένεια του ΟΦΗ είναι συγκλονισμένη από το χαμό, ενός ποδοσφαιριστή με ήθος, που τίμησε την φανέλα της ομάδας μας και έζησε με αυτήν, μεγάλες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έφυγες πολύ νωρίς Νικόλα και θα λείψεις σε όλους. H οικογένεια του ΟΦΗ, έγινε φτωχότερη με τον χαμό σου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη: «Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Γιαλαμά για τον αδόκητο χαμό του. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη για το θάνατο του Νίκου Γιαλαμά: «Ο τερματοφύλακάς μας... αιφνιδιάστηκε! Ο αδόκητος χαμός του Νίκου Γιαλαμά σκορπά οδύνη στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Ηρακλείου, της Κρήτης, στην αθλητική οικογένεια όλης της Ελλάδας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Το «αντίο» του Βαγγέλη Χοσάδα στον πρώην συμπαίκτη του: «Καλό ταξίδι φίλε μου», έγραψε στα social media.

Η ανακοίνωση του Γιούχτα: «Το Δ.Σ. του ΑΟ Αρχανών «Γιούχτας» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Νίκου Γιαλαμά, ενός από τους σημαντικότερους τερματοφύλακες που φόρεσε κατά το παρελθόν και τίμησε και την φανέλα του Γιούχτα.

Ο Νίκος Γιαλαμάς συνέβαλε σε σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις που σημείωσε ο Γιούχτας την προηγούμενη δεκαετία. Η πρόωρη απώλειά του μας θλίβει και μας συγκλονίζει. Καλό ταξίδι φίλε Νίκο…».

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ: «Η οικογένεια του ΠΟΑ εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον ξαφνικό χαμό του παλαίμαχου τερματοφύλακα Νίκου Γιαλαμά από ανακοπή καρδιάς.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του Νίκου Γιαλαμά, ο οποίος έχει κοσμήσει επί σειρά ετών με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του Πόρου: «Σε τέτοιες περιπτώσεις πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια. Ο Α.Ο. Πόρος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Γιαλαμά για την αναπάντεχη απώλειά του. Ενός ανθρώπου που έγραψε ιστορία με τον ΟΦΗ σε Ελλάδα και Ευρώπη τη δεκαετία του '90 και πρόσφερε πολλά στο κρητικό ποδόσφαιρο. Νίκο έφυγες νωρίς. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση της Δαμάστας: «Η ξαφνική και άδικη απώλεια του Νίκου Γιαλαμά αποτελεί για τον Αθλητικό Όμιλο Δαμάστας μια πολύ οδυνηρή είδηση… Είναι μια μαχαιριά στην καρδιά. Ο ΑΟ Δαμάστας έχασε έναν ειλικρινή φίλο, ένα δικό του άνθρωπο, έναν παλαίμαχο τερματοφύλακά του...

Αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ΑΟ Δαμάστας που τα τελευταία λεπτά της αγωνιστικής του καριέρας, την περίοδο 2015-2016, ο Νίκος Γιαλαμάς τα κατέγραψε στην ομάδα μας. Είναι μεγάλη τιμή για τον ΑΟ Δαμάστας που φόρεσε τη φανέλα του σωματείου μας. Είναι μεγάλη τιμή που το τελευταίο αθλητικό δελτίο αυτού του τεράστιου ανθρώπου και τερματοφύλακα ήταν και παραμένει στην ομάδα μας...

Αυτό ήταν το φινάλε μιας λαμπρής καριέρας που ξεκίνησε από τον ΟΦΗ με εγχώριες και ευρωπαϊκές επιτυχίες και συνεχίστηκε σε πολλές ομάδες στην Κρήτη και εκτός νησιού. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ... Πάντα ο Νίκος Γιαλαμάς λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας ήταν κοντά στο σωματείο μας και στη Δαμάστα είχε μόνο φίλους.

Ο ηγέτης του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης και σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατό του. Κουράγιο στην οικογένειά του, στη σύζυγό του Γωγώ Μαρκάκη, στα παιδιά του και στους οικείους του. Ο ΑΟ Δαμάστας θα τιμήσει τη μνήμη του Νίκου Γιαλαμά τηρώντας ενός λεπτού σιγή στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής».

Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον αιφνίδιο θάνατο του Νίκου Γιαλαμά, ενός ανθρώπου που ήταν μέλος και πρωταγωνιστής της ομάδας σε σπουδαίες στιγμές της ιστορίας της. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αιωνία του η μνήμη».

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ: «Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την αδόκητη απώλεια του Νίκου Γιαλαμά.

Ο Νίκος Γιαλαμάς υπηρέτησε κατά το παρελθόν ως τερματοφύλακας τον ΟΦΗ και πολλές ομάδες του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, αφήνοντας το στίγμα του με την αγωνιστικότητά του και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Η προσφορά του στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και η μνήμη του θα μείνουν ανεξίτηλα στις καρδιές όλων μας. Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά του…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΦΗ: «Ο Νίκος ήταν μέλος της οικογένειας μας»

Το «αντίο» του Γιούχτα στον Γιαλαμά

«Έφυγε» από τη ζωή ο Νίκος Γιαλαμάς!

Ο Χοσάδας αποχαιρέτησε τον Γιαλαμά

Τα συλλυπητήρια του Ερασιτέχνη Εργοτέλη για τον Γιαλαμά

Η ΕΠΣΗ για την απώλεια Γιαλαμά

Ερασιτέχνης ΟΦΗ: «Έφυγες πολύ νωρίς Νικόλα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.