Το ξέκοψε ο Αυγενάκης: «Από το 2021 η επανέναρξη των πρωταθλημάτων»

10:20 | 04/12/2020

Τέλος στα σενάρια για επανέναρξη των πρωταθλημάτων Superleague 2, Football league αλλά και εκείνα των Volleyleague και πόλο

Για το 2021 μετέθεσε τις εξελίξεις αναφορικά με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων που διακόπηκαν λόγω κορωνοϊού, ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που έδωσε την Πέμπτη (3/12) ο υφυπουργός Αθλητισμού για τον απολογισμό των 2ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, που έγιναν στην Πάτρα το καλοκαίρι του 2019, και την απόφαση για τη διεκδίκηση από πλευράς Κρήτης και Ηρακλείου των Μεσογειακών Αγώνων του 2030, ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα της επιστροφής στη δράση για το σύνολο του αθλητισμού, στο πλαίσιο της απολογιστικής συνέντευξης Τύπου των 2ων παρακτίων μεσογειακών αγώνων της Πάτρας, εκτιμώντας πως θα μπορούμε να μιλάμε για επανέναρξη από το νέο έτος.

«Αυτή την στιγμή δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε ημερομηνίες την ώρα που ο κορωνοϊος σήμερα καλά κρατεί. Όποτε όποια ημερομηνία και να πούμε θα είναι παρακινδυνευμένο και επιπόλαιο. Καταλαβαίνω το άγχος όλων και ζητούμε συγνώμη αλλά πάνω από όλα είναι η ασφάλεια των πολιτών. Η εκτίμηση μου είναι πως με το νέο χρόνο θα μπορούμε να μιλάμε για επανέναρξη πρωταθλημάτων», ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.