Το Κυπέλλο στην Μπαρτσελόνα, η αποθέωση στον Ινιέστα...

09:23 | 22/04/2018

Η Καταλανική ομάδα επικράτησε της Σεβίλλης με 5-0 στον τελικό του Copa Del Rey

Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στον τελικό του Copa del a rey, η Σεβίλλη την αστάεθα της και έτσι οι ''Καταλανοί'' στέφθηκαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά κυπελλούχοι Ισπανίας, επικρατώντας με 5-0 στο "Μετροπολιτάνο".

Στο 14' ο Λουίς Σουάρες άνοιξε το σκορ για την Μπαρτσελόνα ενώ Μέσι (30') και Σουάρες ξανά (40') ουσιαστικά ''καθάρισαν'' το ματς πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια.

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε δυνατά και στο β' μέρος, με τον Ινιέστα να χρίζεται σκόρερ στο 52', «γράφοντας» το 0-4. Δεκαεπτά λεπτά αργότερα (69'), και ενώ η Σεβίλλη παρέπαιε, ήρθε και το πέμπτο γκολ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοουτίνιο. 

Στο 87' του τελικού στην Μαδρίτη, ο Αντρές Ινιέστα γίνεται αλλαγή. Οπαδοί και των δύο ομάδων τον χειροκροτούν (κεντρικό βίντεο). Βασικά, τον αποθεώνουν. Εκείνος, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που πάτησαν χορτάρι την τελευταία 20ετια αποχαιρετά την... πρωτεούσα της Ισπανίας.

Ο Ινιέστα ζει τις τελευταίες του στιγμές με την Μπαρτσελόνα και πλέον αποθεώνεται παντού. Έπειτα από 16χρόνια στη Μπαρτσελόνα, θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι από τους ''Μπλαουγκράνα'', ήταν και αυτός που σήκωσε την κούπα στην απονομή. 

ΣΕΒΙΛΛΗ: Σόρια, Νάβας, Μερκάντο, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Ενζονζί, Μπανέγα, Σαράμπια (82' Λαγιούν), Βάσκες (86' Νολίτο), Κορέα (46' Σάντρο), Μουριέλ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σίλεσεν, Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Κοουτίνιο (82' Ντεμπελέ), Μπουσκέτς (76' Παουλίνιο), Ράκιτιτς, Ινιέστα (88' Σουάρεθ), Μέσι, Σουάρες

Η στιγμή που ο Ινιέστα δακρύζει στον πάγκο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.