Το «λάθος» στην ανακοίνωση Αυγενάκη

SMS

Στην ανακοίνωση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αναφορικά με την μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Γεντί Κουλέ, υπάρχει ένα λάθος που μπορεί ακόμα και να μεταφραστεί ως «άδειασμα» στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι «απαγόρευσα την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού για τον προσεχή αγώνα με τον ΟΦΗ κατόπιν εισηγήσεων και όλων των συναρμόδιων αρχών. Ωστόσο, είχε ήδη διατεθεί ένας αριθμός μεμονωμένων εισιτηρίων από την ΠΑΕ ΟΦΗ σε φιλάθλους του Ολυμπιακού».

Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι στη Θύρα 6 δεν θα εκδοθούν εισιτήρια, μέχρι να ανακοινωθεί η οριστική απόφαση από το Υπουργείο Αθλητισμού για το αν θα επιτραπεί η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ανακοινώθηκε ότι απαγορεύτηκε μόνο η οργανωμένη μετακίνηση, άνοιξε η διαθεσιμότητα στη θύρα 6 για μεμονωμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Στην ανακοίνωση Αυγενάκη αναφέρεται ότι η διάθεση των μεμονωμένων εισιτηρίων είχε αρχίσει πριν την απόφασή του, κάτι που δεν ισχύει αφού στον ΟΦΗ ουδέποτε διέθεσαν εισιτήρια προτού βγει η απόφαση του υφυπουργού.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.