Το «Λίντο» και η μεγάλη διοργάνωση

SMS
08:29 | 10/02/2022

Μια σπουδαία διοργάνωση μετά από πολλά χρόνια στο ανακαινισμένο παλατάκι του Λίντο το διήμερο 11-12 Μαρτίου με το Final 4 Volley του Κυπέλλου γυναικών.

Πέρα από την διοργάνωση του Final Four του Κυπέλλου Ανδρών στο μπάσκετ, στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί και το Final Four στο Κύπελλο βόλει γυναικών. Αυτή μάλιστα θα είναι η 3η φορά που η Κρήτη θα φιλοξενήσει την τελική φάση του θεσμού.

Μια σημαντική στιγμή για το ''Λίντο'' και γενικά για την πόλη του Ηρακλείου. Ενώ υπερήφανη αισθάνεται και η διοίκηση του ΕΑΚΗ, η οποία τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να καλύψει όλες τις ανάγκες και να βελτιώσει τις εγκαταστάσεις,

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο Λευτέρη Ζερβό:

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας και η υπερηφάνεια μας γιατί δυόμιση χρόνια καταβάλαμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να ανακαινίσουμε τις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου και βλέπουμε ότι αυτό έχει αγκαλιαστεί από τον αθλητικό κόσμο της Ελλάδος.Τέτοιες διοργανώσεις αποτελούν διαφήμιση για το ΕΑΚΗ, για το Ηράκλειο δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους μετά την Εθνική ομάδα γυναικών, να θαυμάσουν ξανά από κοντά τα ινδάλματά τους. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες προσφέροντας στις ομάδες, υψηλού επιπέδου παροχές.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.