Το Μαρόκο νίκησε το Βέλγιο και «έβαλε φωτιά» στον 6ο όμιλο

17:15 | 27/11/2022

Άνω-κάτω ο 6ος όμιλος του Μουντιάλ!

Το Μαρόκο δεν άφησε, όπως ο Καναδάς, το κακό Βέλγιο να ξεφύγει και πήρε τη σπουδαία νίκη με 2-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου στο παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ.

Με τους τρεις αυτούς βαθμούς το Μαρόκο έφθασε τους τέσσερις, έχοντας και αυτόν της ισοπαλίας από την πρεμιέρα με την Κροατία, και διεκδικεί βάσιμα την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Βόρειας Αφρικής άνοιξε το σκορ με το γκολ του Αμπντελχαμίντ Σαμπιρί στο 73ο λεπτό και σφράγισε την τεράστια αυτή νίκη με το τέρμα του Ζακάρια Αμπουχάλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Να σημειωθεί πως και οι δύο παίκτες μπήκαν ως αλλαγές στο τελευταίο ημίωρο και έμελλε να είναι αυτοί που θα διαμόρφωναν το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Βέλγιο: Κουρτουά, Καστάνιε, Αλντεβάιρελντ, Βερτόνχεν, Μενιέ, Ονανά (60' Τίλεμανς), Βίτσελ, Θ. Αζάρ (75' Τροσάρ), Ντε Μπρόινε, Μπατσουαγί (75' Ντε Κετέλαρε), Ε. Αζάρ (60' Μέρτενς).

Μαρόκο: Ελ Καζούι, Χακίμι (67' Σαμπίρι), Αγκουέρντ, Σαΐς, Μαζραουί, Ουναχί (78' Ελ Γιαμίκ), Αμραμπάτ, Αμαλάχ (67' Ατιγιάτ), Ζιγές, Εν Νεσιρί (72' Αμντχάλα), Μπουφάλ (72' Αμπουχάλ).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.