Αυτά τα προβλήματα θα λύσει ο Ναμπί

SMS
11:57 | 15/01/2019

Ο Αντίλ Ναμπί είναι έτοιμος να δώσει λύσεις σε ένα βασικό πρόβλημα του ΟΦΗ.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός δεν έχει ακόμη «συστηθεί» στον κόσμο του Ομίλου, ωστόσο η παρουσία του στις προπονήσεις κρίνεται άκρως ικανοποιητική και τα πρώτα «μηνύματα» είναι ενθαρρυντικά. Ο 24χρονος παίκτης, μάλιστα, μοιάζει ικανός να προσφέρει το… κάτι διαφορετικό στη γραμμή κρούσης των «ασπρόμαυρων».

Ένα από τα θέματα της ομάδας του Ηρακλείου είναι η έλλειψη δημιουργίας και… φαντασίας στην επίθεση. Το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου, δηλαδή, σε αρκετά ματς της φετινής περιόδου έχει την κατοχή, έχει τον έλεγχο, αλλά δεν μπορεί ν’ απειλήσει και να μετουσιώσει σε νίκες την υπεροχή του.

Ο Ναμπί, έτσι, δείχνει αρκετά καλός σ’ ένα κομμάτι, που είναι σίγουρα σημαντικό για τη βελτίωση της εικόνας του ΟΦΗ. Πέρα της τεχνικής του κατάρτισης, ο νεαρός ποδοσφαιριστής, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, είναι πολύ καλός στους κλειστούς χώρους και μπορεί να δημιουργεί αρκετές επικίνδυνες προϋποθέσεις.

Και αν αυτό το χάρισμα το βγάλει και στα παιχνίδια, τότε θα βοηθήσει αρκετά τον ΟΦΗ. Γιατί πολύ απλά έως τώρα ο Όμιλος δε διαθέτει αυτό το… απρόβλεπτο, που θα προβληματίσει και θα αγχώσει τον αντίπαλο. Ο Ναμπί ανεβάζει διαρκώς στροφές, νιώθει όλο και πιο άνετα στο νέο περιβάλλον του και δε θ’ αργήσει η στιγμή που θα κάνει το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.