Το μεγάλο ραντεβού του Γιούχτα

09:00 | 10/03/2024

Σήμερα στις 14:00 στο «Μαρκομιχελάκειο» το κρίσιμο ματς με τον Τηλυκράτη - Τι θέλει ο Γιούχτας.

Ο Γιούχτας υποδέχεται σήμερα στις 14:00 στις Αρχάνες τον Τηλυκράτη, στο μεγάλο παιχνίδι που θα κρίνει τον απευθείας υποβιβασμό και ποια ομάδα θα μπει στα πλέι άουτ.

Οι «πράσινοι» θέλουν δύο αποτελέσματα, νίκη ή ισοπαλία, ωστόσο ο βασικός στόχος είναι η νίκη, αφού θα του δώσει τη δυνατότητα να μπει στα πλέι άουτ με ένα βαθμό περισσότερο. Οι ομάδες που μετέχουν στα πλέι άουτ της Super League 2 μπαίνουν στο μίνι πρωτάθλημα με τους μισούς βαθμούς της κανονικής περιόδου που σημαίνει πως αν ο Γιούχτας πάρει σήμερα το τρίποντο θα πάει στους 22 και θα μπει με 11. Στην ισοπαλία θα μπει στα πλέι άουτ με ένα βαθμό λιγότερο. Μπορεί να φαίνεται μικρή η διαφορά, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο και η Κρητική ομάδα πηγαίνει για το καλύτερο δυνατό.

Θυμίζουμε πως η ομάδα των Αρχανών θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη φυσική της έδρα, το «Μαρκομιχελάκειο», το οποίο θα είναι κατάμεστο, με τον κόσμο να στηρίζει για ακόμα μία φορά τον Γιούχτα.

Στα αγωνιστικά, όπως γράψαμε χθες, ο Κώστας Ανυφαντάκης είδε τον Κορνηλάκη να υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι, ξεπερνώντας τον τραυματισμό του.

Αντίθετα εκτός έμεινε οι Ροβίθης, Λιποράσε, Γελαδάρης, Φαζός και Ορφανουδάκης.

Η αποστολή: Πρινιωτάκης, Κόλλιας, Μακατουνάκης, Δασκαλάκης, Μπουρσέλης, Τζανής, Κόλα, Θεοδωράκης, Τουγλής, Bruce, Κίσσας, Φαζός, Λώλης, Τσίρης, Κορνιλάκης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος, Βρεττός, Αλεξόπουλος, Γκίνη, Πολυχρόνης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.