Το μεγάλο στοίχημα του νέου προέδρου του Αετού Ανωγείων

SMS
14:00 | 22/06/2023

Τι δήλωσε ο Γιάννης Σαλούστρος για τα έργα ανακαίνισης του γηπέδου και την στήριξη του δήμου και της Περιφέρειας

Ο Γιάννης Σαλούστρος είναι ο νέος πρόεδρος του Αετού Ανωγείων ενώ αναφέρθηκε στο μεγάλο στοίχημά της ομάδας, που δεν είναι άλλο από την ολοκλήρωση των εργασιών της ολικής ανακαίνισης του γηπέδου.

Δήλωση του νέου προέδρου του Αετού Ανωγείων

Στο ξεκίνημα της προσπάθειας να συνεχίσει τη λειτουργία της η ιστορική ομάδα του Αετού , ήταν πολλοί οι άνθρωποι που στάθηκαν αρωγοί σε αυτό το εγχείρημα. Τα εμπόδια πολλά αλλά οι στόχοι πολλοί περισσότεροι. Η ομαδική συνεργασία όλων απο την πρώτη στιγμή, ανεξάρτητα απο τη θέση του καθενός μέσα στο συμβούλιο, έχει φέρει την ομάδα σε ένα αρκετά καλό επίπεδο λειτουργίας εώς σήμερα.

Η προσπάθεια δε σταματάει γιατί το όραμα για το αθλητικό σωματείο του Αετού είναι μεγάλο και τα σχέδιά μας ακόμα περισσότερα.

Το μεγάλο μας στοίχημά είναι η ολοκλήρωση των εργασιών της ολικής ανακαίνισης του σταδίου με την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής και της Περιφέρειας Κρήτης. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το άνοιγμα νέων αθλητικών δραστηριοτήτων στην ευρύτερη κοινωνία της περιοχής.
Ευχαριστώ το συμβούλιο που μου εμπιστεύθηκε τη θέση του προέδρου και υπόσχομαι ότι θα προσφέρω τα μέγιστα και από αυτή τη θέση.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρώην πρόεδρο του σωματείου Στέλιο Ξυλούρη για τη συνεργασία μας εώς σήμερα.

Ο Πρόεδρος
Σαλούστρος Γιάννης

φωτογραφία: anogi.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.