Το μη "Χ"είρον βέλτιστον

ΟΦΗ

Σε ένα κακό ματς, ο ΟΦΗ δεν κινδύνεψε, αλλά δεν απείλησε κιόλας και πήρε ένα... ψυχολογικό 0-0 από τον Βόλο.

Ο Όμιλος ξεκίνησε με ισοπαλία την... περιπέτεια του στα πλέι άουτ και έβαλε τέλος στο τραγικό σερί των 10 ηττών.

Κράτησε, μάλιστα, το μηδέν στα μετόπισθεν μετά από, επίσης, 10 αναμετρήσεις, ωστόσο θέλει δουλειά ακόμη για να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση που έχει βρεθεί.

Ο Βάτερμαν υπερασπίστηκε την εστία των φιλοξενούμενων και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Ουές, Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, και Λυμπεράκης.

Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Μεγιάδο, Στάικος, Σαρδινέρο και Στάρτζεον, ενώ στην κορυφή ο Καστάνιος.

Κακό θέαμα

Η βροχόπτωση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ήταν έντονη, κάτι που είχε "βαρύνει" αρκετά τον αγωνιστικό χώρο και δυσκόλευε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να επιβάλλει το ρυθμό της στις αρχές της συνάντησης και γενικότερα έκαναν εκατέρωθεν λάθη.

Το παιχνίδι ήταν κακό, με τους "ασπρόμαυρους" ν' αμύνονται αποτελεσματικά και να μην νιώθουν απειλή, όμως δημιουργικά κινούνταν στα... ρηχά.

Το θέαμα ήταν άσχημο, αφού τόσο οι μεν, όσο και οι δε, δεν κατάφερναν ν' αποδώσουν ορθόδοξο ποδόσφαιρο, κάτι, πάντως, καθόλου εύκολο, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Στο κομμάτι της επιθετικής λειτουργίας, οι απουσίες των Νέιρα και ντε Γκουζμάν ήταν κάτι παραπάνω από ορατές, καθώς το σύνολο του Νιόπλια είχε αδυναμία στο να φτιάξει συνεργασίες.

Το πρώτο μέρος, έτσι, έκλεισε χωρίς να έχει σημειωθεί κάτι το αξιόλογο και μόλις μία τελική, μ' ένα μακρινό σουτ του Στάρτζεον στο 45'.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν λίγο καλύτερος, οι δύο ομάδες πιο δραστήριες, αλλά και πάλι έλειψαν οι σπουδαίες ευκαιρίες και το συνδυαστικό ποδόσφαιρο.

Ο ΟΦΗ δεν είχε τρόπο να επιβάλλει τον ρυθμό του και να προβληματίσει την αντίπαλη εστία. Οι βιαστικές αποφάσεις ήταν αρκετές για τους φιλοξενούμενους, κάτι που δεν τους επέτρεπε να γίνουν επικίνδυνοι.

Οι αλλαγές δε βοήθησαν ουσιαστικά στο ν' αλλάξει η εικόνα του Ομίλου, που στο δεύτερο μέρος είχε δύο σουτ, με τον Στάικο στο 55' και με τον Σακόρ στο 90'.

Οι φιλοξενούμενοι, έτσι, πήραν το βαθμό της ισοπαλίας και έβαλαν το τέλος το τραγικό σερί των 10 ηττών.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Μήτογλου, Γκρίλο, Τέκιο, Φεράρι, Ριένστρα (85' Μπουένο), Τσοκάνης, Δουβίκας, Νίνης, Μαρτίνεθ, Περέα (77' Ρενάτο).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Λυμπεράκης, Ουές, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μεγιάδο, Στάικος (75' Γρίβας), Σαρδινέρο (64' λ.τρ. Σακόρ), Στάρτζεον, Καστάνιος (86' Μπαλογιάννης).

Το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.