Το μήνυμα της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Η φιλία είναι πιο σημαντική από κάθε τρόπαιο»

10:41 | 30/07/2021

Δείτε το απολαυστικό βίντεο της ΠΑΕ ΟΦΗ με τις δηλώσεις παικτών

Παγκόσμια ημέρα φιλίας σήμερα και όπως συμβαίνει με τις περισσότερες... παγκόσμιες ημέρες, η ΠΑΕ ΟΦΗ στηρίζει και αυτήν. Μάλιστα, η συγκεκριμένη έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς είναι η πρώτη δράση της σε συνεργασία της με το European Football for Development Network (EFDN). Θυμίζουμε ότι το EFDN είναι ένα ευρωπαϊκό δίκτυο, το οποίο αριθμεί περισσότερα από 100 μέλη, μεταξύ των οποίων μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με κοινή πεποίθηση ότι το ποδόσφαιρο έχει τη δύναμη να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας, που έχει καθιερωθεί στις 30 Ιουλίου, ο ΟΦΗ σε συνεργασία με την NEC Nijmegen και το EFDN, στέλνει μήνυμα, υπογραμμίζοντας την σημασία της φιλίας και τονίζοντας τι είναι αυτό που ενώνει όλους μας, το κοινό μας σημείο.

Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα της ομάδας μας με την NEC (30/7, 20:00 ώρα Ελλάδας), οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας ένα πανό με το μήνυμα “More than Football”, ενώ παράλληλα οι αρχηγοί των δυο ομάδων θα φορούν σχετικά περιβραχιόνια.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΟΦΗ: H Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας έχει ως σκοπό να ενθαρρύνει την σύναψη φιλικών σχέσεων μεταξύ ανθρώπων, χωρών, πολιτισμών και ατόμων, η οποία μπορεί να εμπνεύσει την ειρήνη και να δημιουργήσει «γέφυρες» μεταξύ των κοινοτήτων. Ο κύριος στόχος της ημέρας αυτής είναι να προωθήσει τη φιλία μεταξύ όλων των ανθρώπων, ανεξάρτητα από παράγοντες όπως η φυλή, το χρώμα του δέρματος ή η θρησκεία. Εξάλλου, οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε!

Mάλιστα, η ΠΑΕ ΟΦΗ δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το οποίο παίκτες της ομάδας μιλούν για τις φιλίες που έχουν αναπτύξει στην ομάδα.

Δείτε το:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.