Το μήνυμα του ΠΑΟ Κρουσώνα για το φινάλε της σεζόν

13:43 | 30/04/2020

Έπεσαν οι… τίτλοι του τέλους για τους Κρουσανιώτες, που έδωσαν το στίγμα για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: «Τέλος και επίσημα λοιπόν για την σεζόν 2019-2020. Μια χρονιά που θα μας αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση για όλα αυτά που καταφέραμε να γευτούμε και για εκείνα που δεν μπορέσαμε…

Παλέψαμε όλοι μας με πολλή δουλειά… Σκληρή προσπάθεια-έντιμα-ηθικά να κρατήσουμε ψηλά την φανέλα και την κοινωνία που εκπροσωπούμε… Και τα καταφέραμε άλλη μία χρονιά.

Όπως και τόσες γενιές πίσω από εμάς τα έχουν καταφέρει… Αγώνας δύσκολος, μοχθηρός, σε καθημερινή βάση. Ένας αγώνας του χτες που μας ακολουθεί. Του σήμερα που χτίζουμε και του αύριο που σχεδιάζουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και σε όλους που ήταν δίπλα μας και μας πίστεψαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και στους φίλους της ομάδας μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μας. Στους προπονητές-ποδοσφαιριστές-φροντιστές και στις ακαδημίες μας. Τέως και νυν, που κράτησαν για άλλη μια χρονιά την σημαία του ΠΑΟ Κρουσώνα στα ψηλότερα σκαλοπάτια.

Εσείς θα είσαστε πάντα οι πρωταγωνιστές. Εσείς θα γράφετε πάντα την ιστορία. Σας ευχαριστούμε. Υπάρχει όμως και το αύριο. Ένα αύριο δύσκολο-θολό και αχαρτογράφητο στην μετά κορωνοϊού εποχή.

Ένα αύριο που επιβάλλει περισσότερο από ποτέ τη συστράτευση ολόκληρης της κοινωνίας-της πολιτείας-και όλων εμάς. Ένα αύριο που δε θα επιτρέψουμε να κατασπαράξει ένας ιός τους κόπους και τους μόχθους όλων εμάς.

Ένα αύριο που θα μας βρει σοφότερους και πιο προετοιμασμένους από ποτέ. Ένα αύριο συνεχιστών και νικητών. Και στην ζωή, αλλά και στους αγωνιστικούς χώρους.

Με τιμή

Μπουμάκης Κωνσταντίνος».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.