Το «μυθικό» πριμ υπογραφής στον Eμπαπέ

10:15 | 21/02/2024

Η μεταγραφή της δεκαετίας, με τη «μετακόμιση» του Κιλιάν Μπαπέ απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν στη Ρεάλ Μαδρίτης, ως ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, έχει πλέον ολοκληρωθεί με τους «μερένχες» να έχουν στα χέρια τους υπογεγραμμένο το προσύμφωνο που θα κάνει τον Γάλλο σούπερ σταρ κάτοικο Μαδρίτης έως τον Ιούνιο του 2029.

Σιγά-σιγά δε αρχίζουν να βλέπουν το... φως της δημοσιότητας ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες γύρω απ’ το οικονομικό σκέλος της μεγάλης μεταγραφής, με το BBC να αποκαλύπτει πως η Ρεάλ συμφώνησε να καταβάλλει στον Μπαπέ το εξωφρενικό ποσό των 150 εκατ. ευρώ ως πριμ υπογραφής, το μεγαλύτερο όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το παραπάνω ποσό θα πληρωθεί σε βάθος πενταετίας (από 30 εκατ. ευρώ) κι αυτός ήταν κι ο λόγος που ο ίδιος αποδέχθηκε να «ρίξει» τις ετήσιες αποδοχές του σε 15 εκατ. ευρώ, απ’ τα 40 εκατ. ευρώ που έπαιρνε στην Παρί.

Η έτερη πολύ σημαντική λεπτομέρεια που έφερε στο προσκήνιο το βρετανικό Μέσο είναι πως η συμφωνία του Μπαπέ με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα ανακοινωθεί κι επίσημα, όταν είναι κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες, καταστεί αδύνατο να συναντηθούν οι Μαδριλένοι με την Παρί στο εφετινό Champions League.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.