Το νέο σήμα και οι αντιδράσεις

16:16 | 07/08/2020

Οι δηλώσεις για την αλλαγή του σήματος του ΟΦΗ, οι αντιδράσεις και όλα όσα έγιναν στη συνέντευξη Τύπου

Πολλές και διαφορετικές είναι η αλήθεια είναι οι αντιδράσεις των φίλων του ΟΦΗ για την αλλαγή του σήματος. Μιλάμε σίγουρα για μία ιστορική αλλαγή που δεν συνηθίζεται πόσο μάλλον από ελληνικές ομάδες.

Οι φίλαθλοι είναι μοιρασμένοι όσον αφορά στην υποδοχή αυτής της αλλαγής. Υπάρχει δυσαρέσκεια, υπάρχει στήριξη στη διοίκηση, υπάρχει ικανοποίηση για την αλλαγή, αλλά υπάρχει και η μερίδα φίλων που θέλει χρόνο για να το συνηθίσει.

Στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής όπου έγιναν οι σχετικές ανακοινώσεις, όσοι βρέθηκαν στο πάνελ στάθηκαν στους λόγους της αλλαγής, ενώ αναφέρθηκαν και στις αντιδράσεις του κόσμου.

Ο Μιχάλης Μπούσης είπε χαρακτηριστικά: «Όταν κάνεις μια αλλαγή δεν θα είναι ευχαριστημένοι όλοι. Κάθε αλλαγή είναι μια συνήθεια. Το κάναμε νομίζω με σεβασμό. Με το νέο σήμα δέσαμε τον ΟΦΗ και το Ηράκλειο και την Κρήτη παρά με τα τρία γράμματα. Με ρωτούσαν τι είναι αυτό, έμπαινα σε μια διαδικασία που έπρεπε να τους εξηγήσω. Νομίζω πως το σήμα τα λέει τώρα όλα».

Από την πλευρά του, ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, δήλωσε: «Όπως είπε και ο πρόεδρος, σε μια αλλαγή δημιουργείται πάντα μια ερώτηση. Θεωρούμε ότι η υγιής δυσαρέσκεια είναι προάγγελος προόδου. Κατ' αυτήν την έννοια, θεωρούμε πως το σήμα είναι πλήρες. Έχει τα ίδια συμβολικά χαρακτηριστικά με τις αρχές, τις αξίες και τα δεδομένα της ιστορίας του ΟΦΗ. Εμπεριέχει για πρώτη φορά την Κρήτη μέσα στο λογότυπο, το δευτερεύον λογότυπο που δεν του έχει δοθεί αντίστοιχη διάσταση είναι το σύμβολο της ίδιας της Κρήτης, με τις αλλαγές εμπεριέχουμε την κουλτούρα και την ιστορία αυτού του τόπου», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Παπαβασιλάκης.

«Αν κάποιοι μπορούν να καταλάβουν τη συναισθηματική φόρτιση για την αλλαγή του σήματος είμαι εγώ, ο Γιάννης και ο Γιώργος Σαμαράς. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις. Η ομάδα μεγαλώνει και εξελίσσεται», ήταν τα λόγια του Ηλία Πουρσανίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΕ ΟΦΗ: «Νέο σήμα για την νέα εποχή»

Ιστορική αλλαγή: Το νέο σήμα του ΟΦΗ

Το μεγάλο όνειρο του Μπούση και ο Γιάννης Σαμαράς

Μπούσης: «Η ομάδα θα μείνει στα χέρια μου και προχωράμε!»

Το πείραγμα του Μπούση για τις μεταγραφές

Mπούσης για τηλεοπτικά: «Αυτό που γίνεται είναι μεγάλη βλακεία»

Δείτε τις τρεις νέες εμφανίσεις του ΟΦΗ

Πουρσανίδης: «Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.