Το ντέρμπι «βγάζει» πρωταθλητή

09:04 | 22/02/2018

Την Κυριακή (25/02) όλα τα… φώτα πέφτουν στην Ν. Αλικαρνάσσο. Γιατί στο προσφυγικό προάστιο γίνεται χωρίς υπερβολή το ματς της χρονιάς.

Ο Ηρόδοτος, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, υποδέχεται το Αιγάλεω, στο απόλυτο ντέρμπι. Σε μια «μάχη», που είναι πολύ πιθανό να «βγάλει» και τον πρωταθλητή. Μπορεί να υπάρχει «δρόμος» ακόμη και ύστερα από το… αντάμωμα τους ν’ απομένουν άλλες πέντε… στροφές, ωστόσο τόσο οι μεν, όσο και οι δε γνωρίζουν καλά πως μόνο με τη νίκη θ’ αποκτήσουν πλεονέκτημα τίτλου.

Αυτή τη στιγμή οι δυο ομάδες «φιγουράρουν» στο «ρετιρέ» της γενικής κατάταξης με 29 βαθμούς σε μια συγκλονιστική κούρσα για την πρωτιά. Το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη είχε επικρατήσει 1-2 στο ματς του α’ γύρου, κάτι που σημαίνει πως με ισοπαλία ή «τρίποντο» θα υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας και θα έχει ένα αβαντάζ.

Μπροστά, βέβαια, στο εντός έδρας «στραπάτσο», το «Σίτυ» έχει να επιδείξει ένα παιχνίδι περισσότερο, αφού ο Ηρόδοτος θα κάνει το ρεπό του την τελευταία αγωνιστική. Αυτό, δηλαδή, σημαίνει ότι έχει τέσσερις αναμετρήσεις (μετά το ντέρμπι) και το Αιγάλεω πέντε. Με «διπλό», επομένως, το σύνολο του Γιώργου Αρχοντάκη γίνεται το φαβορί, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση τα πάντα θα είναι ρευστά.

Οι «μονομάχοι», εξάλλου, έχουν να περάσουν από δύσκολες έδρες κι όσο πλησιάζει το τέλος το παραμικρό λάθος θα «πληρώνεται». Κανένα ματς δε θα είναι εύκολο φυσικά και όλα έχουν πια το δικό τους… ειδικό βάρος. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Ηροδότου και του Αιγάλεω έπειτα από τη συνάντηση της Κυριακής:

 

  • 18η αγωνιστική

Φωστήρας-Ηρόδοτος

Αιγάλεω-Κηφισιά

 

  • 19η αγωνιστική

Ηρόδοτος-Κηφισιά

ΑΕΜ-Αιγάλεω

 

  • 20η αγωνιστική

ΠΟΑ-Ηρόδοτος

Αιγάλεω-ΟΦΙ

 

  • 21η αγωνιστική

Ηρόδοτος-ΑΕΜ

Άγιος Ιερόθεος-Αιγάλεω

 

  • 22η αγωνιστική

Αιγάλεω-Παλαιόχωρα

Ηρόδοτος: Ρεπό 


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.