Το όνομα του Γιάννη σε γραμμή λεωφορείου στο Μιλγουόκι!

SMS
11:56 | 07/12/2021

Με αφορμή τα γενέθλιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μία εταιρία μεταφορών αποφάσισε να του κάνει ένα ιδιαίτερο "δώρο" για να τον ευχαριστήσει

Μία εταιρεία μεταφορών έκανε ένα ιδιαίτερο δώρο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του, ανακοινώνοντας ότι έδωσε το όνομά του σε μία γραμμή λεωφορείου

Με αφορμή τα γενέθλιά του λοιπόν (6/12) μία εταιρία μεταφορών αποφάσισε να του κάνει ένα ιδιαίτερο "δώρο" για να τον ευχαριστήσει: Έδωσε το όνομά του σε μία γραμμή λεωφορείου!

Η εταιρεία μεταφορών MCTS είναι χρόνια υπεύθυνη για τα δρομολόγια λεωφορείων στην πόλη του Μιλγουόκι. Ένα από αυτά λοιπόν είναι το δρομολόγιο "34" - που κατά σύμπτωση είναι και το νούμερο το "Greek Freak". Πλέον λοιπόν η συγκεκριμένη γραμμή θα ονομάζεται "Giannis Line" προς τιμήν του Αντετοκούνμπο.

Όπως έγινε γνωστό, η συγκεκριμένη γραμμή έχει λεωφορείο κάθε 25-30 λεπτά κάθε μέρα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.