Το Παγκόσμιο της Κρήτης, ο Λουτσέσκου και η Λίλα

SMS
08:02 | 09/10/2019

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος μίνι ποδοσφαίρου που θα γίνει στο Ρέθυμνο 12-20

Το Σάββατο (12/10) ξεκινάει στο Ρέθυμνο μια σπουδαία διοργάνωση, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου. Το Capitano.gr ανέδειξε χθες το γήπεδο - προκάτ το οποίο θα φιλοξενήσει ομάδες από 48 χώρες, με βάση τα όσα ανακοινώθηκαν.

Το πρωτάθλημα θα διαρκέσει 8 ημέρες ενώ στην τελετή έναρξης πέρα από το συγκρότημα ''Onirama'', θα βρεθεί και ο παλαίμαχος άσος Τζιμπρίλ Σισέ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μια από τις μεγάλες προσωπικότητες που θα βρεθούν στην Κρήτη για το πρωτάθλημα είναι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι ένας από τους πρεσβευτές της διοργάνωσης και θα δώσει το παρόν στις τελευταίες μέρες της, κοντά στους τελικούς. 

To Socca World Cup 2019 θα μεταδοθεί live από το SOCCA TV, στα social της International Socca Federation ενώ τα δικαιώματα της διοργάνωσης τα έχει τα συνδρομητικά κανάλια novasports, με την Λίλα Κουντουριώτη να είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής του τουρνουά.Θυμίζουμε ότι η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ρεθύμνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτοιμο για το Παγκόσμιο, το γήπεδο «στολίδι» της Κρήτης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.