Το Παγκρήτιο, ο τελικός Κυπέλλου και ο ''ξενοδόχος'' Δήμος

SMS

Παρ ότι έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι το ΟΑΚΑ θα διοργανώσει τον φετινό τελικό κυπέλλου, το Παγκρήτιο δεν έχει φύγει από το ''κάδρο'' των συζητήσεων σαν εναλλακτική λύση

Με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος και τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα, δειλά - δειλά έχει ανοίξει η συζήτηση για το γήπεδο που θα γίνει ο τελικός της 12ης Μαϊου. Μια συζήτηση που το επόμενο διάστημα αναμένεται να κορυφωθεί. Παρ' όλο που η προκήρυξη της διοργάνωσης ανεξάρτητα με τις ομάδες που θα προκριθούν, ανέφερε το ΟΑΚΑ σαν έδρα του τελικού, το Παγκρήτιο εμφανίζεται ''σφήνα'' σαν εναλλακτική λύση.

Άλλωστε, το... παράθυρο για αλλαγή έδρας έχει ''ανοίξει'' και από την πρόσφατη ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο του Ο.Α.Κ.Α. Η Ε.Π.Ο., μετά από πρόταση της Επιτροπής Κυπέλλου, δύναται να αποφασίσει διαφορετικά και να ορίσει άλλο γήπεδο για την διεξαγωγή του Τελικού αγώνα, το οποίο θα πληροί το σύνολο των προϋποθέσεων για την ασφαλή διεξαγωγή του".

Συχνά - πυκνά, το στάδιο του Ηρακλείου μπαίνει στο ''κάδρο'' των συζητήσεων, όπως έγινε και πρόσφατα, σε αγώνες της Εθνικής, είτε σε τελικούς Κυπέλλου. 

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το επόμενο διάστημα (μετά τις εξελίξεις με το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ) και την επανέναρξη του πρωταθλήματος, εφόσον επιβεβαιωθεί ο περσινός τελικός, ο ΠΑΟΚ, θα δηλώσει στην επιτροπή Κυπέλλου αλλαγή έδρας, ώστε εκείνη να προτείνει με την σειρά της στην εκτελεστική επιτροπή κάποιο άλλο γήπεδο για λόγους ασφαλείας. Κάπου εδώ, ''εμφανίζεται'' και το Παγκρήτιο. Η δεδομένη άρνηση των ''Θεσσαλονικέων'' για το ΟΑΚΑ, τα περσινά επεισόδια στο Βόλο, έχουν ανοίξει ήδη κουβέντα σε κύκλους της ΕΠΟ (και όχι μόνο) για το στάδιο του Ηρακλείου.

Όμως μέσα σε αυτές τις σκέψεις δεν έχει ερωτηθεί (ακόμα) επίσημα ο... ξενοδόχος. Το πιθανότερο, αυτό να συμβεί το επόμενο διάστημα. Όπου ''ξενοδόχος'', ο Δήμος Ηρακλείου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο οι υπεύθυνοι φορείς είναι αρκετά επιφυλακτικοί, αποκλείοντας την πιθανότητα ανάληψης του γεγονότος με οπαδούς και των δύο ομάδων.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.