Το «παλατάκι» Λίντο και οι παρεμβάσεις

08:52 | 30/12/2020

Τι αναφέρει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ, Λευτέρης Ζερβός

Το ιστορικό κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, γίνεται πραγματικό «παλατάκι» μετά την σημαντικές παρεμβάσεις στις οποίες έχει προχωρήσει με οργανωμένο σχέδιο και την υποστήριξη του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, η Διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου.

"Θα είμαστε περήφανοι και θα καμαρώνουμε ως Ηρακλειώτες την αθλητική αυτή εγκατάσταση στην οποία μεγαλώσει γενιές αθλητών", επισημαίνει ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ, Λευτέρης Ζερβός.

Όπως τονίζει, στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, έγινε ανακατασκευή των αποδυτηρίων, τοποθετήθηκαν νέες μπασκέτες , νέος κλιματισμός, νέος φωτισμός, έγινε αλλαγή στο παρκέ, φτιάχτηκε η σκεπή, ενώ θα μπει νέος ήχος με video wall, στο κλειστό γυμναστήριο.

«Ηταν χρέος μας όταν αναλάβαμε διοίκηση να κάνουμε τις απαραίτητες παρεμβάσεις» επισημαίνει ο κ. Ζερβός και προσθέτει «για πολλές δεκαετίες δεν είχε γίνει τίποτα, στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο. Τα σωματεία είναι ενθουσιασμένα, με τις αλλαγές και τους περιμένουμε μόλις τελειώσει όλο αυτό με την πανδημία, να δώσουν ζωή στο γυμναστήριο».

Παράλληλα, ο κ. Ζερβός αναφέρει τις πολύ σημαντικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο Εθνικό στάδιο Ελευθερίας, στο οποίο έγινε η μεγαλύτερη ανακαίνιση που έχει γίνει ποτέ, αλλά και τις πολύ σημαντικές παρεμβάσεις στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

"Υπάρχει η όρεξη και ο Υφυπουργός. Φτιάχνουμε το ΕΑΚΗ της νέας εποχής όπως είναι στο σλόγκαν μας" καταλήγει ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.