Το πάλεψε, αλλά ήταν άτυχος ο Ηρόδοτος

16:55 | 15/01/2022

Ο «μισός» Ηρόδοτος το πάλεψε απέναντι στον Παναθηναϊκό Β', ήταν καλύτερος, αλλά έμεινε στο 0-0

Ηρωική προσπάθεια και σπουδαίο ματς για τον Ηρόδοτο απέναντι στους «πράσινους» για το πρωτάθλημα της Super League 2. Το συγκρότημα της Ν.Αλικαρνασσού το πάλεψε παρά τις απουσίες, είχε ευκαιρίες, αλλά έμεινε στο 0-0 απέναντι στον τυχερό Παναθηναϊκό Β. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν από το 41' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαραθωνίτη.

Λίγο πριν το φινάλε ο Ηρόδοτος λίγο έλειψε να την πατήσει, αφού κινδύνευσε σε δύο περιπτώσεις να γνωρίσει την εντός έδρας ήττα.

Η τελευταία φάση πάντως άνηκε στους γηπεδούχους σε τρομερό σουτ του Χαλκιαδάκη, ο οποίος λίγο ήθελε να γίνει ο ήρωας του αγώνα αλλά νικήθηκε από τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

Ηρόδοτος: Λουτριώτης, Κατίδης (65’ Μπαρμπόσα), Βρεττός, Καντέ, Αρναούτογλου, Ρουσάκης, Αποστολίδης (46’ Γκόμες), Καργιώτάκης (65’ Γκίνη), Χαλκιαδάκης, Κόρτσαμ, Χατζησάββας.

Παναθηναϊκός: Χριστογιώργος, Αντωνίου (76’ Τουρκοχωρίτης), Σιδεράς, Ρόμπι, Μαρτίνης (58’ Ηλιάδης), Θεοχάρης, Αγιούμπ (74’ Μπιλάλ), Αθανασακόπουλος, Μαραθωνίτης, Σαρδέλης (57’ Κούτσιας), Τσιριγώτης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.