Το παρασκήνιο της πώλησης του Μανδά και το «επταψήφιο» deal

ΟΦΗ

Ο Μηνάς Λυσάνδρου μίλησε για την πώληση του Χρήστου Μανδά και τις λεπτομέρειες αυτής.

Για την τρέχουσα επικαιρότητα του ΟΦΗ, που εύλογα έχει στην κορυφή την πώληση του Χρήστου Μανδά, μίλησε ο Μηνάς Λυσάνδρου σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Παρασκευής στο ΒΑΚ, στο περιθώριο του αγώνα της Κ19 του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ.

Οπως τόνισε, η μεταγραφή του Χρήστου Μανδά στη Λάτσιο είναι «τρομερή», ενώ αναφέρθηκε στη συζήτηση που έγινε για το ενδεχόμενο παραμονής του στον ΟΦΗ ως δανεικός, κάτι που δεν επετεύχθη μετά την παρέμβαση του προπονητή των «λατσιάλι», Μαουρίσιο Σάρι, που ήθελε τον 22χρονο γκολκίπερ από τώρα στην ομάδα του.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΦΗ τόνισε πως το τελικό deal έχει επταψήφιο νούμερο, που σημαίνει πως ξεπέρασε το 1 εκ. ευρώ καθώς και το ότι ο ΟΦΗ διατήρησε ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

Επίσης, ο Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε πως το φιλικό του ΟΦΗ με τη Φιορεντίνα έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να προκύψει το ενδιαφέρον της Λάτσιο και να «ανοίξει η ιταλική αγορά», ενώ παραδέχθηκε πως υπήρχε ενδιαφέρον για τον Μανδά και από την Ελλάδα, αλλά δεν ικανοποίησε τον Όμιλο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.