Το party του ''Ηράκλειο'' και τα ''Καλαϊτζάκια''

18:56 | 29/06/2023

Με ένα μεγάλο party για να κλείσει την φετινή απόλυτα πετυχημένη σεζόν όπως άρμοζε πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης (28/6) το ''Ηράκλειο''

Το Ηράκλειο γιόρτασε το double Ανδρών, το πρωτάθλημα Εφήβων και Παίδων αλλά και την ονειρική σεζόν σε όλα του τα τμήματα, στο ανοικτό της Δουκός Μποφώρ.

Οι πόρτες άνοιξαν και φιλοξένησαν αθλητές, προπονητές, γονείς, φίλους, παλιούς γνωστούς αλλά και όποιον ήθελε να γιορτάσει με τη χαρά της ομάδας.

Τα διαδικαστικά ήταν περιεκτικά, με τον γενικό διευθυντή του τμήματος μπάσκετ Μανολη Δραμητίνο να καλωσορίζει όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα αδέλφια Καλαϊτζάκη (Παναγιώτης - Γιώργος). Ενώ ο πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ, Μιχάλης Δελάκης, φανερά συγκινημένος μίλησε για την φετινή σεζόν και το μπασκετικό σχολείο του τόπου μας.

Ακολούθησε ο τεχνικός διευθυντής και προπονητής Γιώργος Μακρακης, ο οποιος ευχαρίστησε έναν έναν ξεχωριστά όλους τους αθλητες που συνεργάστηκε και συνεχίζει να συνεργάζεται, τους προπονητές τους γονείς τη Διοίκηση και όλους όσους συμβάλουν στο όνειρο του Ηράκλειο.

Μετά τις ομιλίες προβλήθηκε ένα βίντεο με τα highlights της αγωνιστικής σεζόν 2022-2023. Η βραδιά έκλεισε με ένα μεγάλο πάρτι το γήπεδο να μετάτρεπε σε πίστα για χορό, τραγούδι και διασκέδαση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.