Το Πάσχα των διασήμων στην Κρήτη

13:18 | 28/04/2019

Αθλητές και όχι μόνο επέλεξαν την Κρήτη για τις εφετινές διακοπές του Πάσχα.

Την αρχή έκανε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος ταξίδεψε προ ημερών στο Ηράκλειο για τον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΗ και παρέμεινε στην πόλη μαζί με τη σύζυγό του Ιωάννα Λίλη.

Ο «Ζαγόρ» ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην αναμέτρηση του ΠΟΑ με τον Ρωμανό τη Μ.Τετάρτη στις Αρχάνες και στη συνέχεια, πέρασε ξέγνοιαστες ημέρες μαζί με την οικογένειά του στο νησί, βλέποντας πολλούς φίλους. Mάλιστα, η σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και αρχηγού της Εθνικής, ανέβασε αρκετά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από την επίσκεψή της στο νησί.

lilli-mesa.jpg#asset:90244

Ο Ζαγοράκης δεν ήταν ο μόνος που βρέθηκε στην Κρήτη και δη στο Ηράκλειο. Οπως διαβάσατε στο Capitano.gr, την πόλη μας επισκέφτηκε και ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο Κλάους βρέθηκε το μεσημέρι του Μ.Σαββάτου σε μεζεδοπωλείο στο κέντρο του Ηρακλείου και άμεσα έγινε αντιληπτός από ποδοσφαιρόφιλους θαμώνες, οι οποίοι έσπευσαν να του μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Μάλιστα, στην ίδια παρέα με τον επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν και ο Τάσος Παπάζογλου.

Οπως είναι λογικό, στην Κρήτη βρέθηκαν για τις άγιες μέρες πολλοί ποδοσφαιριστές της Super League και της Football League, που έχουν κρητική καταγωγή και ήρθαν να δουν συγγενείς και φίλους.

Εκτός των αθλητών, το νησί έχει ιδιαίτερη πέραση και στους πολιτικούς, με κορυφαίo παράδειγμα την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και διάφορων διασήμων που απολαμβάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές σε διάφορους νομούς του νησιού.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.