Το πήρε η Αργεντινή - Το πρώτο του Μέσι!

08:13 | 11/07/2021

Η Αργεντινή νίκησε 1-0 τη Βραζιλία και κατέκτησε το Copa America - Δείτε όλα τα highlights

Με το πρώτο γκολ του Άνχελ Ντι Μαρία μετά από τρία χρόνια και συγκεκριμένα από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, η Αργεντινή ήταν η νικήτρια με 1-0 επί της Βραζιλίας στο «Μαρακανά» στον τελικό του Copa America και πανηγύρισε για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια (1998) και 15η στην Ιστορία της το βαρύτιμο τρόπαιο της κορυφαίας διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής.

Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι «έγραψε ιστορία» μέσα στο «σπίτι» της «αιωνίου» αντιπάλου της και παίρνοντας «εκδίκηση» για την ήττα της με 2-0 από την «Σελεσάο» πριν από δύο χρόνια στον ημιτελικό της ίδιας διοργάνωσης, την οποία είχε κατακτήσει η ομάδα του Νεϊμάρ.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Λιονέλ Σκαλόνι): Ε. Μαρτίνες, Μοντιέλ, Ρομέρο (79΄ Πετσέλια), Οταμέντι, Ακούνια, Ντε Πολ, Παρέδες (54΄ Ροντρίγκεζ), Λο Σέλσο (63΄ Ταλιαφίκο), Ντι Μαρία (79΄ Παλάσιος), Λ. Μαρτίνες (79΄ Γκονζάλες), Μέσι.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτε): Έντερσον, Ντανίλο, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Ρενάν Λόντι (76΄ Έμερσον), Κασεμίρο, Φρεντ (46΄ Φιρμίνο), Έβερτον (63΄ Ζούνιορ Βινίσιους), Πακετά (76΄ Μπαρμπόσα), Νεϊμάρ, Ρισάρλισον.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.