Το πήρε κι αυτό: Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 της ΑΕΚ στον τελικό του Βόλου και έκαναν το νταμπλ

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε ο τελικός για τον Ολυμπιακό που πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Ραντζέλοβιτς στο 9ο λεπτό. Η ΑΕΚ πήρε τα ηνία του ματς μετά το γκολ που δέχθηκε και πίεσε τον Ολυμπιακό, αλλά τη μεγάλη ευκαιρία μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους την είχαν οι πρωταθλητές με τον Ελ Αραμπί να «αδειάζει» την άμυνα της ΑΕΚ, να φτάνει απέναντι από τον Τσιντώτα, αλλά να πλασάρει ελάχιστα άουτ.

Μοιραίος ήταν ο Ελ Αραμπί και στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 57' όταν έχασε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία. Αυτή τη φορά από την άσπρη βούλα (σε πέναλτι που κέρδισε ο Μασούρας) με τον Τσιντώτα να αποκρούει την μπάλα.

Η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που όταν έφευγε μπροστά έβρισκε τους κενούς χώρους και απειλούσε.

Το 1-0 δεν άλλαξε έως τέλους, με τον Ολυμπιακό να κατακτά το κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ, μπαίνοντας έτσι τέλος στη σεζόν 2019-2020.

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα, 4-3-3): Τσιντώτας, Μπακάκης (62’ Παουλίνιο), Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες (80’ Μαχαίρας), Κρίστισιτς, Μάνταλος, Βέρντε (62’ Αλμπάνης), Λιβάγια, Ολιβέιρα

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς, 4-2-3-1): Τζολάκης, Μπρούνο, Μπα, Σισέ, Τοροσίδης (80’ Σεμέντο), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά (76’ Καφού), Μασούρας, Ελ Αραμπί (90’ Φορτούνης)

Ο Κάιπερς χρέωσε με κάρτα τους Σιμόες (29’), Μάνταλο (56’), Λιβάγια (83’), Κρίστισιτς (90’+), Λόπες (90’+) – Τοροσίδη (55’), Μασούρα (84’), Καφού (89’).


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.