Το «πίτμπουλ» και ο ποιοτικός Γαγιέγος

ΟΦΗ

Ο τραυματισμός του Μιγκέλ Μεγιάδο και ο Χιλιανός μέσος

Λίγο πριν από την επίσημη έναρξη της περιόδου και η ατυχία… χτύπησε την πόρτα του ΟΦΗ, αφού ο Αργεντινός αμυντικός μέσος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, με τα νέα να είναι ευχάριστα όσον αφορά στο χρόνο απουσίας του (μικρότερος σε σχέση με τις αρχικές προβλέψεις).

Οπως και να 'χει, το «πίτμπουλ» δε θα είναι διαθέσιμο, στοιχείο που σίγουρα δημιουργεί «πονοκεφάλους» στον Νίκο Νιόπλια.

Ο Μεγιάδο είναι ένας πολύτιμος παίκτης για τους «ασπρόμαυρους» και το κενό που αφήνει είναι σημαντικό. Ο λατινοαμερικανός κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή του ηρακλειώτικου συλλόγου, καθώς παρέχει… ασφάλεια.

Στις περισσότερες «μάχες» του αναδεικνύεται νικητής και γενικότερα στο ανασταλτικό κομμάτι η δουλειά του είναι ανεκτίμητη. Συν τοις άλλοις βρίσκεται με… κλειστά μάτια με τον «κολλητό» του, Χουάν Νέιρα, και οι δυο τους συνθέτουν ένα αχτύπητο δίδυμο στα χαφ.

Είναι, έτσι, ένα θέμα για τον Μακεδόνα τεχνικό η αντικατάσταση του στο διάστημα που θα βρίσκεται στα… πιτς.

Έχει, βέβαια, αποκτηθεί ο Φελίπε Γαγιέγος, ο οποίος ανεβαίνει όλο και περισσότερο και αφήνει θετικές εντυπώσεις στο ΒΑΚ. Μπορεί ο Χιλιανός να μη διαθέτει τη σκληράδα και την αποτελεσματικότητα του Μεγιάδο στο αμυντικό κομμάτι, αλλά αποτελεί μία εξαιρετική λύση.

Είναι, πάντως, νεοφερμένος στην ομάδα και ενδεχομένως να χρειάζεται το χρόνο του, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι ότι έχει τις δυνατότητες να προσφέρει ουσιαστικά.

Η έλευση του, εξάλλου, ήταν μία από τις σπουδαιότερες καλοκαιρινές κινήσεις των «ασπρόμαυρων» και αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

Για τη θέση του «6», επίσης, υπολογίζεται πλέον και ο Βαχίντ Σελίμοβιτς. Πρόκειται για έναν κλασικό στόπερ, αλλά στα φιλικά της προετοιμασίας στην Ολλανδία αγωνίστηκε και σαν αμυντικό χαφ και η παρουσία του δεν ήταν άσχημη. Αντιμετωπίζει, ωστόσο, πρόβλημα τραυματισμού και ίσως δεν προλάβει την πρεμιέρα με τον Άρη (13/09).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκ με Μεγιάδο: Ρήξη μηνίσκου και χειρουργείο!

Ευχάριστα τα νέα για Μεγιάδο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.