Το πλάνο για την Τρίπολη

14:03 | 24/10/2020

Με αλλαγές κόντρα στον Αστέρα (25/10) ο ΟΦΗ.

Ο Όμιλος είναι πανέτοιμος για το δύσκολο κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στους Αρκάδες. Οι «ασπρόμαυροι» θα κυνηγήσουν το «διπλό» για να προσπεράσουν τον αντίπαλο τους στη γενική κατάταξη.

Ο Γιώργος Σίμος θα παρατάξει με ορισμένα διαφορετικά πρόσωπα το συγκρότημα του, σε σχέση με το τελευταίο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό. Και αυτό γιατί προέκυψαν προβλήματα, τα οποία αναγκάζουν τον νεαρό προπονητή να προβεί σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Βάτερμαν θα υπερασπιστεί την εστία των «ασπρόμαυρων» και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι Ουές, Διαμαντής, Σελίμοβιτς και Κοροβέσης.

Στα χαφ οι Μεγιάδο και Σακόρ θεωρούνται σίγουροι, με τον Ναμπί πιθανότατα ν’ αναλαμβάνει τον οργανωτικό ρόλο. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να πάρει φανέλα βασικού ο Μπαλογιάννης, που στο ΒΑΚ δείχνει όλο αυτό το διάστημα εξαιρετικό «πρόσωπο».

Να ξεκινήσει ο ντε Γκουζμάν μοιάζει δύσκολο, καθώς στον ΟΦΗ δε θέλουν να πιέσουν καταστάσεις. Ο Ολλανδός, βέβαια, με το καλημέρα έχει… κλέψει την παράσταση, οπότε ακόμη και αν δεν μπει στο αρχικό σχήμα, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Την τριάδα της επίθεσης θα συνθέσουν λογικά οι Στάρτζεον, Γρίβας και Σαρδινέρο, εκτός κι αν στην κορυφή τοποθετηθεί ο Γιάννου, ο Ισπανός πάει στα εξτρέμ και μείνει ο Γρίβας στον πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με Ντε Γκουζμάν στην Τρίπολη - εκτός ο Γιαννούλης!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.